Hvad skal man gøre hvis en Hot Tub fryser

October 13

Gå udenfor til en dejlig, er afslappende spabad session at finde, at koldt vejr er frosset vand solid en stor skuffelse. Når dit spabad har en el-fejl, skal du tage skridt til at tø isen lige væk, som det kan være voldsomt ødelæggende for dit spabad.

Præparater

Før du gør noget andet, er det vigtigt at sørge for du har deaktiveret hot tub breaker. Hvis du har en frossen masse af is i dit spabad samt frosne, tilstoppede rør, kunne du beskadige endnu flere forlader magt kører. Også slå fra termostat og ur, hvis dit spabad er udstyret med disse.

Optøning

Den faktiske optøningen omfatter at få et arbejde lys og sætte det tæt på overfladen af isen. Den ekstreme varme udsendes fra lyset bør starte isen smelter forholdsvis hurtigt afhængig af temperaturen i luften udenfor. Lys, stik og udvidelse ledningen skal være fastspændt hvor det vil ikke blive våd, når vandet begynder at pool.

Kontrol for skader

Da isen smelter, vil du holde udkig efter tegn på skader på dit spabad. Dette omfatter elementer som mangfoldigheder, fagforeninger, jet organer, varmelegeme nødder, filter-pumpe låse og pumpe vådt ender. Disse små elementer er tilbøjelige til at revner når de får kolde, og du bliver nødt til at erstatte dem, hvis du kan se tegn på forvrængning. Kontroller omhyggeligt og langsomt, fordi starter hot tub tilbage op med manglende brikker kan føre til endnu større ødelæggelser.

Dreje karret tilbage på

Når du har sikret dig, at alle dele er i god, funktionsdygtig stand-- eller har erstattet alle ødelagte dele med nye-- og at isen er helt smeltet, er du klar til at vende dit spabad tilbage på. Start karret på en meget lav hastighed. Dette vil tillade dig at kontrollere for lækager. Du skal løse eventuelle lækager, som du finder før brug af spabad, som de er symptomatisk for halvtosset rør.

Professionel reparationer

Du kan altid kalde en professionel til at lave en frossen spabad--gør reparationer, hvis ikke du er sikker på hvad du laver kan være dyrt og muligvis farlig. Et spabad tekniker kan lokalisere emner, du kan gå glip af og kan diagnosticere roden af problemet. Store spørgsmål, der kan forårsage en hot tub at fastfryse omfatter en beskidt, tilstoppet filter eller udløst breakers. En professionel vil også have adgang til andre værktøjer og mere komplicerede metoder til optøning dit system.

Forebyggelse

Hvis du bor et koldt sted, det er afgørende for at holde dit spabad, opvarmet og kører, selvom du ikke planlægger at bruge den. Karret bør holdes på en temperatur mellem 94 og 104 grader Fahrenheit, ifølge teknikere på blå farvande Pool & Spa-Service. Kontroller på spabadet regelmæssigt, og sørg for, at temperaturen opholder sig inden for denne grænse. Bliv ikke fristet til at forsøge at spare penge på energi ved at slukke opvarmning enheden.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com