Sådan Fix en utæt Toilet Tank udfylde ventil

October 13

Udfylde ventil fylder din tank med vand efter toilettet er skyllet. En enhed kaldet en float håndtaget forsamling stiger som tank fyld og afskærer udfylde ventil på en forudbestemt højde. En utæt toilet tank udfylde ventil er ikke at lukke for vandet helt og affald vand. Disse komponenter er relativt dyre og ikke svært at service, er den nemmeste måde at løse et utæt toilet tank udfylde ventil ved at erstatte den. Det er bedst at installere en mere effektiv udskiftning ventil.

Instruktioner

•Shut vandforsyningen til toilet tank, på levering ventilen placeret på væggen bag toilettet. Levering ventil har en levering hose fører fra bunden af tanken til det. Drej knappen for enden af ventilen for at slukke for vandforsyningen.

•Lift låg fra toilet tank. Skylle toilettet at tømme ud i vandet. Holde ventilen når du skylle for at tillade alt vandet til at flyde ud. Tørre op overskydende på indersiden af tanken med en svamp og håndklæder.

•Tag bolden float og håndtag fra en svømmerventil. I de fleste opsætninger vedhæftes float ventil håndtag toppen af udfylde ventil, en tommelfinger skrue. At skrue det vil tillade dig at trække bolden float og håndtaget ud af tanken. På Fyld ventiler med en integreret float er dette trin ikke nødvendigt.

•Løsn Vandforsyning slange fra bunden af udfylde ventil ved at dreje det mod uret. Brug tænger til at løsne låsemøtrikken over koblingen. Udfylde ventil kan fjernes.

•Applicer et tyndt lag af silikone fedt til skive i bunden af udfylde ventil. Indsæt dette ind i stikket i bunden af tanken og fortsat holder udfylde ventil på plads med den ene hånd. Med anden hånden, nå nedenunder toilet og skru den nye låsemøtrikken på trådene i bunden. Spænd med Skruenøglen.

•Tilslut float ventil håndtaget til toppen af udfylde ventil. Fastgør med tommelfinger skruer. Dette trin er ikke nødvendigt på fyld med integreret flåd.

•Sno tråde på Fyld ventil indløb på undersiden af tank med blikkenslager er tape. Slut igen de levering hose kobling. Spænd med tang.

•Drej vandforsyning på ved at dreje knappen mod uret. Tanken vil fylde og hæve float bolden ind i stand til at slukke for vandet. Justere float ventil efter behov. Skyl tanken og observere for korrekt drift.

Tips & advarsler

  • Hvis det er muligt, når du køber en ny udfylde ventil, få en med en integreret float, da disse er langt mere effektiv end de gamle ball og løftestang forsamlinger.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com