Kreative hegn & dæk

October 14

Dæk og hegn kan give din landskab tilføjet visuel appel hvis planlagt og udformet korrekt. Du behøver ikke at bygge den mest traditionelle eller grundlæggende typer af disse strukturer. Masser af interessante idéer er tilgængelige for dig. Med et kreativt udformede hegn eller dæk, vil din ejendom har mere stil og flair og måske endda større økonomisk værdi.

Skygge

Indarbejde en skygge struktur i dæk til at holde dig og din familie cool samtidig med at tilføje visuelle interesse af din ejendom. En havepavillon gør et glimrende sted at holde sig ude af solen og slappe af. Placere et lille lysthus på dæk dæk, selv er en mulighed, men du kan også slutte et lysthus til dine dæk ved at bygge de to strukturer ud af lignende materialer og forbinde dem med trin eller en gangbro.

Levende hegn

For husejere der ønsker at oprette en hemmelig raster samtidig også medvirken miljø, har en levende hegn flere fordele. For eksempel, en levende bambus hegn vokser hurtigt og absorberer kuldioxid fra atmosfæren. Det sparer også på mængden af bambus skære ned i vilde for tømmer. Kontroller, at du vælger en art, der vil trives i din klima. Selv om bambus har invasive tendenser, holder omhyggelig beskæring og vedligeholdelse den i skak.

Pool eller Spa

Dæk bygget med trykimprægneret, deca-resistent træ gøre gode steder for puljer eller spabade. En swimmingpool i midten af en træterrasse giver din familie et stort rekreativt område til at nyde vandaktiviteter eller bare sidde og slappe af. Du ønsker at sikre, at du placerer en spa, jacuzzi eller boblebad på dækket med privatlivets fred i sindet. Overveje, positionering dem til en klar panorama af nattehimlen til at give dig et godt overblik over stjernerne.

Uhindret udsyn

Traditionelle hegn ofte bruger solid, uigennemsigtig bestyrelser, der blokerer enhver ønskelig visninger. Boligejere kan ty til kæde link hegn, selv om nogle mennesker finder det grimme. Imidlertid kan en kreativ hegn idé løse dette problem. Latticework hegn giver dig en attraktiv træ hegn, der har åbninger er lille nok til at holde ud nogen dyr, men store nok til at indrømme jer hen til nyde udsigten bag hegn. Dette design giver også dit hegn et mere kunstnerisk udseende end solid bestyrelser.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com