Sådan tekstur vægge den nemme måde

October 15

Sådan tekstur vægge den nemme måde

Hvis du er klar til at foretage en ændring fra glat, selv ser på dine vægge, er det tid til at overveje at oprette nogle tekstur ved hjælp af et vilkårligt antal teknikker, at skaber effekter spænder fra ruskind til stuk. Stilarter som disse bruges til at betyde, at betale en indendørsarkitekt eller entreprenør, men nu er det blevet en gør det selv-opgave at kun tager et par billige materialer, nogle forberedelse og (afhængig af størrelsen af rummet) lidt hjælp fra dine venner. Resultaterne kan oprette en varme og atmosfære i dit hjem, som du bare ikke kan få fra en flad overflade.

Instruktioner

•Mix fælles sammensatte. Tilsættes vand og fælles sammensatte til en stor spand og bland med en hånd blanding, indtil sammensat har udseendet af tyk maling eller kage dej. Når du har rettigheden konsistens, kan du tilføje skarpe hvidt kvartssand til mix for at give det en mere grovkornet, gamle gips look. Hvis ikke du er sikker på, prøv at tilføje lidt til et særskilt parti. Næste, teste batch på et stykke af ekstra væg; Hvis det droops eller kører, skal du blive tykkere med mere sammensat. Næste, anvende en frakke med en rulle eller en maling sprøjte, lad det tørre og derefter anvende en anden frakke. Dette giver dig "appelsinhud" look til din væg.

•Knock ned tekstur. Hvis du er ude efter en overfladefinish med mindre rejste tinder og en lidt glattere finish, kan du bruge metoden "vælte". Efter anvender din stof med en rulle eller en maling sprøjte, tage en lige kant og flytter fra top til bund langs spidsen af gips toppe med en 45-graders vinkel. Justere trykket til at bestemme glathed af din finish.

•Anvend en 10-tommer murske. Efter anvender den fælles sammensatte blanding til 1/8-inch tykkelse, kan du oprette, hvad har kaldt en spring murske effekt. Med blandingen stadig våd, starte med en murske kontakt med væggen og bruge en vride håndleddet bevægelse til at "springe" værktøjet ud af væggen. Gentag i forskellige retninger og mønstre. Selv om teknikken er tidskrævende, kan det bruges til at oprette en variation på traditionel stuk look.

•Blot på væggen med en svamp. Hvis du søger en mere selv, stuk udseende, anvende den fælles sammensatte blanding (ved hjælp af en tyndere blanding) med en valse og derefter duppes på væggen i en tænd/sluk bevægelse, jævnt langs overfladen af væggen. Sørg for at rengøre svamp ofte for at opretholde en endda effekt.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com