Hvordan man dyrker 'Rose glød' Berberis

October 15

Berberis buske er multitaske af haven. De giver pop af farve, de spiller godt sammen med andre til at danne en hæk, dandy foundation beplantninger og nogle, som "Rose glød" Berberis (Berberis Berberis forma især "Rose glød"), er slående nok til at påtage sig rollen af en modellen plante. "Rose glød" Berberis er nem at dyrke i US Department of Agriculture plante hårdførhed zoner 4 til 8.

Det rigtige sted

"Rose glød" gør ikke godt med konstant våd jord, så sørg for at jorden afløb hurtigt efter en kraftig regn. At kontrollere områdets dræning, grave en 12-tommer-dybe hul og fylde den med vand. Hvis vandet løber i mindre end 30 minutter, er webstedet egnet. Hvis det tager mere end 24 timer at dræne, skal du vælge et andet sted. Hvis du planter det i godt afdrypning jord, lider planten ikke generelt af sygdomme. "Rose glød" har dramatisk, brogede blade i nuancer af hvid, grøn og pink, der brast i en rig rødt i efteråret. Maksimere sin farve ved at plante "Rose glød" i fuld sol.

Give den plads

Berberis gøre slående hække, og på grund af de vanskelige stilke, hækken kan også fungere som en barriere. Når plantning mere end en "Rose glød" Berberis, plante dem 5 til 6 fødder fra hinanden. På 5 fødder fra hinanden bliver hækken markant tættere.

Blot tilføje vand

Kingsize ikke "Rose glød" Berberis eller du kan dræbe den. Planten er lidt tørke-tolerante og kræver kun en ugentlig vanding medmindre vejret er særlig varmt. Bruge omkring 6 gallon af vand i blød rødder i en 10-square-foot plantning seng. Stikke fingeren i jorden før vanding og hvis det føles våd, holde ud på vanding for en anden uge. Hvis du bemærker bladlus på anlægget, sprænge dem med en kraftig strøm af vand fra din slange.

Op næringsstofferne

I løbet af vækstsæsonen, måle jord fra den busk vigtigste stilk til spidsen af sin bredeste grene. Du skal bruge denne figur, når du gøde busk i foråret, lige når det begynder at producere ny vækst. Brug 1/2 kop af 8-8-8 gødning for hver 1 firkantet gård af området du målt under den voksende sæson og drys granulerne på jorden. Vand som du normalt gør for at suge granulerne i jorden.

Holde det velformede

"Rose glød" Berberis behøver ikke beskæring for sin sundhed, men kun til at opretholde en ønskede form eller størrelse. Du kan sikkert skære planten tilbage til 1 fod høje hvis det bliver for tilgroet. Det bedste tidspunkt at beskære er i midten til slutningen af foråret. Bær tykke handsker for at undgå at blive spiddet af den busk torne og desinficere beskæring udstyr før du bruger den. Gøre dette ved at give det en fem minutters blød i en oploesning indeholdende 1 del husholdnings blegemiddel til 3 dele vand. "Rose glød" og andre typer af japanske Berberis betragtes invasive i nogle dele af landet. Hvis du bor i et område, hvor den er invasiv, ikke plante den.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com