Hvordan man bruger sorte blomster i haven

June 15

Hvordan man bruger sorte blomster i haven

Der er ingen ægte sort blomster i naturens verden, men der er blomst farver, der er så mørkt, at de forekomme sorte. Her er nogle forslag til, hvordan du kan bruge sort blomster i din have--okay; blomster, som er næsten sort!

Instruktioner

•Sorte blomster er et fund for den gotiske gartner, men kan også tilføje en kunstnerisk touch til enhver have. Du kan finde dem i enårige og flerårige planter, store og små. Kontroller, at du plante sort dækfrøede planter hvor de mørke blomster vil være kontrasteret af en lys eller farverig baggrund, der vil gøre deres usædvanlige farve skiller sig ud.

•Prøv at salvia misfarve for en unik udseende plante. Selv om den foretrækker temperaturer over midten af tyverne i vinter, denne plante har subtile mørke blomster og blade med lyse hvide undersider. Plante det, hvor det vil være kontrasteret af en farverig væg til at modregne de ekstreme sorte og hvide farver.

•Unusual for enhver blomst, fava bønner vil blomst med sorte og hvide blomster. Selv om disse planter er kun enårige og almindeligvis dyrkes for de spiselige bønner, blomsterne er bemærkelsesværdig og værd vokser i blomsterhaven, også.

•Here er blot en håndfuld af årlige planter, der vil tilbyde sort blomstrer.Prøv 'Pennie Black' Nemophila, sort pæon Valmue, sort viola eller den sorte Stedmoderblomst.

•Nogle sjov 'sort' biennaler og stauder er den sorte Stokrose, en "sort" rose som "Sort Baccara", tulipan 'Queen of Night', skæggede iris 'overtro', Dahlia 'Arabiske nat', Daglilje (Hemerocallis) 'Starling', Sweet William (Dianthus) barbatus nigrescens 'Sodede' og en ny hybrid hyacint kaldet "Midnat Mystique".

•Nogle haven fashionistas siger, at den sorte have er det næste hot emne i havearbejde. Bestemt sort blomster er sofistikeret, mystiske og gøre en iøjnefaldende erklæring. Brug sort blomster havde opstillet for effekt i haven, eller prik dem som accenter mellem andre farver. For mere information om havearbejde og hvordan man bruger sorte blomster i din have, skal du kontrollere de links, der er opført under midler.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com