Retninger for at gøre vinduet nuancer

October 15

Rullens nuance er et funktionelt vindue behandling, perfekt til filtrering lyset fra et værelse, giver personlige oplysninger eller blokerer en utiltalende udsigt. Det fungerer godt i både smal, 24-tomme vinduer og 48-tommer panoramavinduer. Hvis du ønsker en rulle vinduet skygge, men kan ikke finde en der passer til din indretning, kan du bruge en billig kommercielle skygge eller gøre en fra et kit.

Stof og stof behandling

Vaskbar vindue-skygge stof findes kommercielt og solgt af gården. Stoffet er typisk 57 inches lang, så du ikke behøver at gøre nogen sømme for et stort vindue. Stoffet kan tilknyttes let rulle-skygge hardware.

Du kan også gøre roller-skygge materiale fra dekoratør tekstiler. Bruge stram væve stof af middelsvær eller to lettere vægt vævet stof placeret ryg mod ryg. Stoffet skal først behandles, så du ikke behøver at hem siderne. De to mest almindelige teknikker til at behandle stoffet er maling på stof behandling og stryg-på smeltelig web, som er mindre rodet.

Hardware

Vindue-skygge kits, tilgængelig på stof og dekoratør levering butikker, omfatter roller skygge samt monteringsbeslag og smeltesikringer opbakning. (Du giver stoffet.) Nogle kits omfatte en dekorativ pull og skabeloner til at gøre fancy kanter i bunden af din skygge. Kits koster omkring $25 pr. vindue og kan tilpasses til windows op til 44 tommer bred. Du skal grundlæggende handyman færdigheder til Skru beslagene i dit vindue. Fusing stoffet til opbakning er ikke svært, men det kræver tålmodighed og vedholdenhed at opnå en god obligation.

Skygge tips

Skåret skygge stof at størrelse ved hjælp af en T-square, en tegning instrument til at gøre firkantede hjørner og lige kanter.

Brug en helt ny klinge på en roterende fræser for ren nedskæringer. Skære stof omkring 1/8 tomme bredere end rullen, så stoffet vil skjule rullen. Justere toppen af dit stof med linje på rullen, så din skygge vil hænge og roll op straight. Hvis du ruller stoffet, således at det unrolls på bagsiden og mod vinduet, passe din skygge tættere til vinduet, blokerer lys mere helt.

Hvis du bruger back-to-back tekstiler, bruge en fnug rulle til at fjerne herreløse tråde fra den forkerte side af hvert stof før sammensmeltning dem sammen. Selv en omstrejfende tråd fanget mellem stof lag kan ødelægge udseendet af din skygge, som det vil være synlig i silhuet, når lyset skinner bag det.

Sørg for, at stofferne er rynke-fri før du overholder dem sammen.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com