Hvordan man undgår skimmelsvamp på håndklæder i fugtige klimaer

October 16

Hvordan man undgår skimmelsvamp på håndklæder i fugtige klimaer

Fugtigt klima kan medføre skimmelvækst på dine håndklæder og andre overflader i dit hjem. En muggen håndklæde lugter muggen og sure. Skimmelvækst kan også resultere i misfarvninger i dine håndklæder, som du ikke kan fjerne af hvidvaskning. Forhindre skimmelvækst er ikke umuligt, selv hvis du bor i en region, hvor fugtige forhold er normen det meste af året. Effektiv vaner og kontrollere den indendørs luftfugtighed gør det muligt for dig og dine familiemedlemmer til at reducere eller eliminere håndklæde skimmel.

Instruktioner

•Instruct familiemedlemmer til at hænge op håndklæder efter at have brugt dem. Dette giver håndklæder tid til at tørre før du sættes i hæmmer. Håndklæder, der ikke fuldt luft ud kan hurtigt vokse mug.

•Tør dine håndklæder grundigt efter hvidvaskning. Sæt tøj tørretumbler på "hot" at tørre en belastning af håndklæder eller hænge dem på en tørresnor. Hvis håndklæderne er stadig fugtig når du folde og opbevare dem, kan mold vokse.

•Ventilate på toilettet mens du tager et brusebad eller et langt, varmt bad. Bruge en udstødning fan eller en affugter. Både fjerne overskydende fugt fra luften, der kan tillade skimmel vokser på håndklæder og andre overflader. Indstille befugteren så det holder luftfugtigheden på ca 35 til 50 procent, som forskere ved University of Maryland Medical Center antyder.

Tips & advarsler

  • Instruere familie og gæster til at hænge deres håndklæder over et hegn gelænder eller en gårdhave stol til at tørre ud efter en svømmetur i din pool. Dette forhindrer dig i at skulle vaske en belastning af håndklæder straks.
  • Overvej at bruge en humidistat. Disse Hjælp styre overskydende fugtighed inde i dit hjem. Købe en på en hardware- eller hjem-levering butik for at vedhæfte til en affugter.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com