Vegetabilske fødevarer for Azalea

June 17

Vegetabilske fødevarer for Azalea

Azalea er blomstrende buske tilhører familien Ericaceae. Planterne blomstrer et væld af prangende blomster hele foråret, afbalanceret af dyb-grønne blade. Azalea har brug for ordentlig mad for at producere store, sunde blomster. Jorden giver altid ikke elementerne azalea behov, så azalea mad leverer hvad der mangler.

Fodring Azalea

Fodring en azalea anlæg giver det de næringsstoffer er nødvendige for korrekt udvikling. Jorden giver ikke altid de rigtige næringsstoffer i de rigtige mængder. Azalea trives i sure jordbund med en pH-værdi mellem 4,5 og 6.0. Mange azalea fødevarer giver den rigtige mængde af surhedsgraden skabe bedre jordbundsforhold.

Azalea vegetabilske fødevarer

Azalea vegetabilske fødevarer er en gødning til Azalea næringsstofbehov. Gødning arbejdede i jorden omkring planten. Mængden af næringsstoffer findes i gødninger er blot en del af den samlede vægt. Elementerne, der skal konverteres til en anden form og kombineret med andre stoffer, oprettelse af kemiske forbindelser anlægget udnytter.

Azalea fødevareingredienser

Azalea mad består af kvælstof, fosfat og opløselige kaliumchlorid. Spormineraler er også tilføjet for ordentlig plante udvikling. Mængden af kvælstof, fosfat og opløselige kaliumchlorid er angivet med procenter af vægt, såsom 30-10-10, hvilket betyder, at 30 procent kvælstof, 10 procent fosfat og 10 procent kaliumchlorid. Kvælstof fremmer samlede vækst, mens fosfat fremmer stærke rodudvikling. Opløselige kaliumchlorid hjælper planten modstå stress eller sygdom. Højt kvælstofindhold sats holder niveauet pH højere, skaber den sure jord, at Azalea foretrækker.

Korrekt fodring

Følg altid alle instruktioner, som anvist af fabrikanten når fodring din azalea anlæg. Det anbefales at kun 2 lbs. pr. 100 kvadratfod af have højst. Azalea planter har lavvandede rødder, så kun lys applikationer rundt i kanten af anlægget er nødvendige. De er oftest fodres efter foråret blomstre og igen flere uger senere. En let program gentages nogle gange i September eller oktober. Det anbefales ikke at fodre nyplantede Azalea, indtil de har udviklet stærke rødder eller har været i jorden i mindst seks måneder.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com