Hvordan man laver tegn til videoovervågning

October 16

Hvordan man laver tegn til videoovervågning

Videoovervågningskameraer har fået udbredt brug siden den 11 september 2001, angrebet på World Trade Center bygninger i New York City. Lokale, statslige og føderale regeringer har brugt disse enheder i en stigende kapacitet siden. Med periodiske økonomiske vanskeligheder resulterer i en stigning i kriminalitet i hele mange beboelseskvarterer, bruger private borgere videoovervågning til at overvåge og registrere begivenheder på deres egenskaber. Selv om der er par love kræver anvendelse af tegn om, at videoovervågning er i brug, kan det advare potentielle hackere at måske de måske ønsker at genoverveje alle forbrydelser, de forsøger at forpligte sig, som de bliver overvåget.

Instruktioner

•Paint en 2 fod lange af 1 fod høje stykke træ med den valgte baggrundsfarve. Anvende to til tre frakker pr instruktionerne på din kan maling til tørring gange mellem frakker. Tillad slutpuds hærde fuldstændigt før du anvender bogstaver til dit tegn.

•Indstil hvordan vil du gerne ordet udtoget videoovervågning. Et muligt eksempel kunne være: "meddelelse: helhed af denne lokaler er aktivt overvåges af videoovervågningsudstyr og al aktivitet registreres. Hvis du er i stand til at læse dette tegn, er du inden for rækkevidde af nævnte overvågning."

•Center "Advarsel", "Meddelelse" eller "Forsigtighed" titlen langs den øverste kant af dit tegn, om en eller to inches fra toppen. Gøre dette ved at lægge brev stencils til malede bestyrelsen for at stave dit ønskede titel. Brug en blyant derefter forsigtigt spore bogstaver på hvid-malet bord indtil lige synlige og derefter fjerne stencilerne. Udføre dette trin for alle bogstaver i alle ord for de vigtigste meddelelse under titlen.

•Brug den korrekt størrelse maling pensler, afhængigt af brev størrelser, og bruge din valgte farver for de forskellige dele af meddelelsen. Du kan vælge at male titlen rød og resten af ordene sort, eller du kan vælge at male alle bogstaver rød. Brug farve ordningen du føler mest slående for din situation. Anvende to til tre frakker af maling på alle de ord til at gøre din tegn længerevarende. Give mulighed for korrekt tørring og hærdning gange efter anvisningerne på din maling dåser.

•Indstil dit tegn i en let at læse placering inden for området videoovervågning, så det kan ses af alle, der passerer af eller gennem din placering.

Tips & advarsler

  • Hvis du vil underrette borgerne om, at din ejendom er videoovervåget, er det possibe at kriminelle-minded enkeltpersoner kan undersøge hvordan man deaktivere dine kameraer under en forbrydelse. Af denne årsag skal du installere dine kameraer på toppen af bygningen og ud af rækkevidde at forebygge linser fra at være dækket eller video kabler skæres nemt.
  • Holde alle video kameraer pegede inden for grænserne af din egen ejendom og aldrig pege dem mod en nabos yard. Dette er en af de få tilfælde hvor sagsanlæg kan blive taget mod dig for krænkelse af privatlivets fred.
  • Altid tjekke med din lokale og statslige love vedrørende skjulte video udstyr at være sikker på, du ikke er ulydig disse love. Marts 2010, der bør lægges særlig vægt på i følgende tilstande: Alabama, Arkansas, Californien, Delaware, Georgien, Hawaii, Kansas, Maine, Michigan, Minnesota, New Hampshire, South Dakota, og Utah

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com