Hvorfor findes der fluer i min Windows?

October 16

Houseflies kan indtaste dit hjem for en række årsager, men de kan være i din windows, fordi de forsøger at finde vej ud af dit hus. Mange af de funktioner, der give flyver deres usædvanlige evne til at føle og reagere på trusler blive beskæmmet, når fluer støder vinduesglas.

Vision

Houseflies har utroligt komplekse øjne; de har både sammensatte og simple øjne. Deres eye struktur omfatter en honeycomb form og otte tusinde linser. Houseflies kan registrere bevægelse i 360 grader, ultraviolet (UV) og polariseret lys, og de besidder farvesyn. Ifølge Utah Education Network, de store sammensatte øjne af houseflies mulighed at nemt opdage bevægelse, men da øjne ikke kan fokusere, fluer ser alt som et sløret billede. Når fluer er fanget i dit vindue, måske er grunden fordi de simpelthen ikke kan se godt nok til at undslippe.

Temperatur

Flyve fysiologi og adfærd tilføje til den forvirring, en flue synes at opleve når de står med et vindue. Houseflies er kun aktive i dagtimerne, og fluer generelt blevet mere aktive, når temperaturen stiger og når lys intensitet og fugtighed stigning. En flue, der befinder sig i et vindue på en varm, solrig dag kan opleve flere af disse stimulerende faktorer på én gang, hvilket kan gøre det tilbageholdende med at forlade området, og på samme tid, forårsager fly til at være meget aktiv.

Lys

Houseflies bruge lys som et middel til orientering, afhængigt af lys fra himlen især til at navigere. Houseflies har en tendens til at bevæge sig mod sollys, så de vil indsamle omkring døre og vinduer. Fluer fanget i et vindue kan være lidt desorienteret. Windows tillader UVA lys stråler at trænge ind, men blokerer UVB stråler, som kan forvirre de visuelle signaler af fluer eller få dem til at fejlbedømme hvad de oplever. UVA og UVB stråler er ultraviolet lys stråler udsendes fra solen. UVA stråler er long-wave stråler, mens UVB stråler er kortbølget stråler. Begge er usynligt for menneskets øjne men synlig for houseflies.

Miljømæssige signaler

Fluer omkring lys adfærd afhænger af en kombination af faktorer, spænder fra køn, alder, ernæringsmæssige tilstand og søger aktiviteten af flyve til temperatur og visuelle stimuli i miljøet, ifølge afhandling forskning fra University Gronigen. Fluer kan i første omgang følge aroma af mad lugte, som udgår fra og akkumulerer omkring Vinduer, så befinder sig fast. Forskningen fundet yderligere, at faldende lys intensiteter inducerer en landing reaktion i houseflies. På en dag hvor overskyet betingelser forårsage sollys til synes at lysne og vakle, kan fluer finde sig selv gentagne gange motiveret til jord.

Klynge fluer

Den flue, du ser i dit vindue kan ikke være en flue på alle, men en klynge flue. Klynge fluer ligner houseflies men er lidt større med overlappende vingespidser når i hvile. De gør en summende lyd og flyve i en langsom måde. Disse fluer Angiv hjem gennem revner og huller, som dem der findes omkring Vinduer. Fluerne blive aktive med varme som findes i solrige vinduer.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com