Hvordan til at beregne HVAC kanalen størrelse og luft Flow

October 16

Når det kommer til duct størrelse og luftgennemstrømning, HVAC-systemer adskiller sig stærkt fra bygning til bygning, men den generelle proces til at transportere luft gennem kanalerne er de samme. Problemer levere som utilstrækkelig luftstrøm kan opstå til tider, ofte på grund af utæt kanalerne, modsat air fans eller generelt fattige HVAC-systemdesign. Kanalen område og luftstrøm sats er nyttige, når det kommer til reparationer som de fejlfinding hvad ændringer skal være at skabe et effektivt system.

Instruktioner

•Measure højden og bredden af kanalen. En kanal med en 12-tommer højde og 10-tommer bredde er kendt som en 12-af-10 kanalen. Runde kanaler, bore et hul gennem siden af kanalen og derefter holde en træ dyvel igennem, indtil den når anden siden af kanalen. Markere en plet på dyvel og måle afstanden fra mark til formål at bestemme rørledning størrelsen. Sætte i hullet med en plastik kanalen plug.

•Drej på klimaanlægget eller varmer at starte luftstrømmen gennem ventilen. Luften skal flyde på normal hastighed til at få en præcis læsning.

•Hold en CFM meter direkte foran ventilen. Den måler kubikfod per minut af strømmen. Målerne kommer i en række former, oftest som en stor hætte, der passer over hele ventilen, eller en lille håndholdt enhed, hvor sidstnævnte er den mest praktiske valg til brug i hjemmet. De håndholdte enheder indeholder en lille ventilator, der beregner luftstrømmen.

•Hold måleren i sted og tryk på "Læs" knappen for at få en luftstrøm læsning. Det bør tage mere end fem sekunder for at få en læsning. Ordlyden på knappen kan variere afhængigt af mærke og model, så Læs instruktionsbogen, hvis du er usikker på, hvordan man korrekt bruge enheden.

•Læs resultatet på skærmen. Resultatet bør indeholde mellem to og fire cifre. Nummeret repræsenterer mængden af luft skubbet gennem udluftning på kubikfod per minut.

Tips & advarsler

  • CFM meter er tilgængelige på nogle hardware og hjem forbedring butikker, såvel som online-leverandører.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com