Planter til haven urner

October 17

Planter til haven urner

Tilføj stil, farve og duft til udendørs have, gårdhave eller forstuen med planter i haven urner. En klassisk urne er en stor vase, der normalt har en piedestal eller fødder. Moderne haven urner kan have selvstændige vanding funktioner, solar lys i bunden for at belyse planter, og kan være lavet af letvægts materiale, mens replikerende sten plantageejere. Når plantning en urne, vælge de korrekte planter for kravene til webstedet, sol og vand. Det er meget vigtigt at gruppe planter med supplerende behov sammen.

Kombinere planter i urner

Vælge planter, der er en blanding af tre forskellige former. Omdrejningspunktet skal være en lodret plante, der er oprejst og trækker øjet til urnen. Opretstående planten skal have nogle højde at afbalancere søjlefod af plantageejer. En anden plante skal være en vandret, busket type anlæg, der tilføjer fyldstof. Den tredje type af anlægget bør kaskade eller trail over kanten af urnen. Omvendt, en gartner kan vælge at placere en enkelt plante i en urne, at skabe en fantastisk masse farve eller et enkelt kontaktpunkt.

Fuld sol planter til urner

Forankre en urne med en hvid-fjerklædte dværg pampas græs. Denne tørke-tolerante, sol-elskende plante sports hvide fjer i løbet af sommeren og efteråret. Surround pampas med en mindre, lilla springvand græs, der vil give fyldstof og farve kontrast med Bourgogne vinger og flagrende faner. Omgiv disse græsser med lys pink zinnias og hvid eller lavendel sweet alyssum. Disse planter skal vand om to gange om måneden i varme måneder, ellers regnvand vil være tilstrækkeligt.

Planter for moderat solen og vandet

Cana vokser 2 til 8 fod høj, med spidser af store røde blomster. Denne prangende bloom kan forankre urnen. Plante coleus i nuancer af lime grøn og lys rød som fyldstof, at væve blandt cana. Vælg en duftende nemesia i en komplementær skygge til at binde design sammen. Nemesia kommer alle farver undtagen grøn. Disse planter er bedst i moderat solen med almindeligt vand.

En enkelt plante i en urne

Overveje at købe en levende orange og grøn-farvet urne og plantning orange zinnia; dens blomster ligner miniature solsikker. Effekten er rige farver med sommeren blænde. En moderne look, plante en split-blad dværg ahorn i en urne. Det vil tilpasse sig til beholderen. I sommeren omgive det med gul-grønne enårige for et moderne look. Hvis haven er et formelt design, vil et klassisk dværg cypres træ Se indførelse i en urne.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com