Hvad spiser mit Stedmoderblomst blomster?

October 17

Hvad spiser mit Stedmoderblomst blomster?

Stedmoderblomster (Viola × wittrockiana), hårdfør i US Department of Agriculture plante hårdførhed zoner 6-10, er normalt problem-fri, men nogle skadedyr problemer med lejlighedsvis disse lav vedligeholdelse stauder. Erkendelse af hvad skyldige fest på din stedmoderblomster er det første skridt til at løse problemet. Mest Stedmoderblomst skadedyr er udryddet nemt når opdaget tidligt. At tage ordentlig pleje af dine Stedmoderblomst planter er afgørende, da sunde planter er mindre attraktive for skadedyr.

Spider mider

Mens spider mider vises som små, flytte pletter, ikke kan de ofte ses uden lup. Huller i bladene er lettere at se, som er lille spind strækker sig over løvet. Få spider mider på sund stedmoderblomster forårsager normalt ingen skade, men store kolonier skade stedmoderblomster betydeligt. Behandling af angrebet stedmoderblomster med en klar-til-brug insekticid sæbe. Bære handsker og sikkerhed goggles når ved hjælp af pesticider, og spray blade overflader grundigt så insekter kontakte sæbe. Aldrig spray sæbe på tørke-understregede stedmoderblomster eller når temperaturen overstiger 90 grader Fahrenheit.

Snegle

Relateret til snegle og andre bløddyr, snegle, let kan identificeres. De slimede skadedyr efterlader en skinnende spor i kølvandet på Stedmoderblomst løv og nærliggende jord. De beviser, der er efterladt på bladene er store, ujævne huller i løvet. Sneglene er især udbredt i kølige, fugtige vejr. De foder om natten og skjule i fugtige steder i løbet af dagen, som under gamle brædder eller i nærheden af planterester eller barkflis. En bakke med øl tilbage tiltrækker i haven sneglene for nem bortskaffelse. Et stykke af cantaloupe skorpe (Cucumis melo) venstre hovedet natten bliver en agn station fyldt med snegle i formiddag.

Bladlus

Pansies er generet af mindst to bladlus typer. Foxglove bladlus er en lille, grønligt gule skadedyr, mens den grønne fersken bladlus kan være mørkegrøn, lysegrøn eller pink, alle med en mørk streg på bagsiden. Små bladlus samles på undersiden af nye blade eller på tidspunkt af blade og stængler. Pansies beskadiges, når bladlus suge saft fra bladene. En klæbrig substans efterladt til sidst tiltrækker svampevækst. Slaget bladlus ved at indføre naturlige rovdyr såsom lady biller til din have til at forbruge bladlus voraciously. En kraftig eksplosion af vand fra en slange frigiver ofte bladlus som godt. Hvis det foretrækkes, behandle med insekticid sæbe som med mider.

Cutworms

Cutworms skjule i jorden, så kommer ud om natten til fest på stedmoderblomster møre blade. Lignende slug skader, skader kan decimere en hele Stedmoderblomst anlæg, især de unge planter eller stiklinger. To cutworm typer er problematisk for stedmoderblomster. Den sorte cutworm er skinnende sort eller grå, med en bleg streg ned langs midten af ryggen. Brogede cutworms er lys brun og grøn, som regel med en sort hoved. Fjerne cutworms ved håndkraft, eller behandle stedmoderblomster med en klar-til-brug spray som indeholder Bacillus thuringiensis. Spray løv grundigt; orme skal spise de behandlede løv. Bruge spray sent på eftermiddagen eller på overskyede dage, som det hurtigt nedbrydes i sollys.

Generende larver

Stedmoderblomst orm er en larve, der plager stedmoder og sine fætre og kusiner. Skader er svarer til snegle og cutworms. Stedmoderblomst orm er let genkendes som en lys orange caterpillar med to lineære sorte striber. Gul woolybear larve, en fuzzy, gule og brune caterpillar, plager ofte stedmoderblomster så godt. Fjerne ulovlige larver i hånden, eller behandle angrebne stedmoderblomster med Bacillus thuringiensis spray, som du ville for cutworms. Bemærk at caterpillar-drab spray ikke diskriminerer mellem pest larver og larverne af gavnlige sommerfugle og møl.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com