Sådan Care for en nye lædersofa

June 18

Sådan Care for en nye lædersofa

Lædermøbler tilføjer komfort og stil til dit hjem, men det kommer ikke billigt. Dette gør det særligt vigtigt at tage sig af det ordentligt. Selvom læder er et holdbart stof, er den ikke skader-bevis. Beskyt din investering ved at rense og vedligeholde din nye lædersofa den rigtige måde, så du kan nyde dens skønhed og komfort mange år frem. Pleje til læder kræver ikke en masse tid; bare et par forholdsregler til at sikre, at det forbliver intakt.

Instruktioner

•Sæt læderet sofa i et område, der ikke er udsat for direkte sollys. Hvis du har det i nærheden af et vindue, læg blinds eller gardiner op, så solen ikke slå direkte på læderet. Overdreven udsættelse for sollys kan falme læderet. Også, placere sofaen mindst to fødder væk fra direkte varmekilder.

•Applicer en læder balsam til din sofa, når du får det hjem og to gange om året herefter. Brug en blød klud og høj kvalitet læder balsam. Følg instruktionerne på læder balsam for hvordan du anvender produktet.

•Støvposens ned af sofaen ofte med en tør klud. Mindst en gang om måneden eller efter behov, tørre ned i sofaen med en let fugtig klud. Alternativt, brug en kommerciel læder renere at rengøre sofaen efter behov.

•Hold skarpe genstande ud af sofaen. Læder kan nemt skæmmet, punkteret eller skåret så undgå at efterlade saks eller andre skarpe genstande sidder på sofaen. Undgå at sidde aviser eller magasiner i sofaen da blækket kan overføre på læderet.

•Spot ren spild og pletter fra din lædersofa straks. DUP op væsker med en blød klud, så ren plet med en svamp let fugtet med en blanding af lige dele mild sæbe og destilleret vand. Altid skamplet under rengøring og aldrig tør. Skyl området godt med rent vand og tør grundigt.

Tips & advarsler

  • Undgå at bruge nogen form for skrappe kemikalier eller slibende rengøringsmidler på din lædersofa. Sadel sæbe bør også undgås.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com