De bedste måder at rengøre gamle vasket træ gulve

October 17

Vasket trægulve tilføje et karakteristisk udseende til ethvert rum. Vask er en udsmykning teknik udrettet ved at sprede et tyndt lag af maling over en ufærdige eller slebet træ gulv. En farve vask er en tyndet lag farvet maling anvendes over en hvid eller lys farvet overflade giver en antik eller bedrøvet udseende. Kalk er en tyndet hvid maling eller en blanding af vand, lime og fløde. Ordentlig pleje og rengøring af vasket gulve afhænger af typen af finish får ordet efter vask.

Forebyggende pleje

Vær ekstra forsigtig med at selv godt forseglet trægulve. Brug en blød kost eller støv moppe til at holde gulvet fri for snavs mellem rengøring. Sand og grus kan invadere finish og ridse gulvet. Brug ikke en støvsuger med en tæppebanker børste. Hvis du vælger at støvsuge, bruge en blød børste vedhæftet fil til at beskytte gulvet. Tørre op spildte væsker så hurtigt som muligt, og aldrig lade vandet stå på et trægulv uanset finish.

Forseglet

En fugemasse som polyurethan beskytter trægulve med en tydelig og holdbar finish. Når rengøring en forseglet gulv, du faktisk rengøring finish og ikke den faktiske træ. Disse gulve er forholdsvis let at rengøre og vedligeholde. Feje gulvet for at fjerne løs snavs og grus, og gulvet er klar til at blive mopped. Husk, selv om ordet er forseglet, du ønsker at tage sig til at beskytte finish. Brug aldrig skrappe kemikalier som ammoniak eller fjernelse af pletter pulvere til at rengøre gulvet. En blanding af eddike og vand eller en mild sæbe og vand virker bedst. Brug en fugtig moppe eller vask klud, Sørg for at fjerne overskydende vand. Vand er en fjende af enhver træets overflade. Hvis dit gulv var professionelt forseglet, følge installatørens eller producentens anvisninger.

Gennemtrængende og olie-behandlede gulve

Olie fugemasse er absorberet i træ, beskytte overfladen indefra og ud. Mens denne behandling er forholdsvis holdbar, kræver det ekstra pleje under rengøring. Finish er vand resistent, ikke vandtæt. Bruge en olie sæbe beregnet til træ til at beskytte finish. Fjern overskydende vand fra moppe, som bør være lidt fugtigt. Moppe et lille område på et tidspunkt, gulvvask med korn af træ, og tør efter gulvet med en tør, blød klud. Placer ikke vand spand på trægulvet, da dette kan efterlade en ring.

Ufærdige gulve

Vandet bør aldrig anvendes på en ufærdige trægulv. Hvis gulvet er meget snavset, kan den rengøres med mineralsk spiritus, som ikke vil skade træet. Men, kan det beskadige vask. Teste et lille område inden. Når gulvet er renset, kan det vokses. Voks ikke en etage, hvis du planlægger at refinish det i fremtiden. At fjerne alle voks er næsten umuligt, og enhver finish du anvender vil ikke overholde voks. Vælge et gulv voks, der er kompatibel med trægulve. Starter på det fjerneste hjørne, og slutter på en exit. Du kan ikke gå på voks, indtil det er helt tørt. Brug en ny moppe hoved til at anvende en tynd, selv pels på hele gulvet. Arbejde i retning af træets årer, og lad voksen, tørre helt, før du anvender en anden frakke. Må ikke over voks. For mange frakker vil gul finish.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com