Gitter hegn ideer

October 17

Lattice er en stor materiale til brug for mange forskellige hegn ideer. Gitter fås i ufærdige træ og vinyl. Vinyl gitter er fås i hvid og flere andre farver. Vinyl gitter kan vare mange år længere end træ. Begge typer kan være skåret til at passe enhver ansøgning og naglet eller hæftet til andre materialer.

Privacy hegn Topper

Hvis dit privatliv hegn ikke er som høj som du ønsker det skal være, tilføjer kan en fod eller mere af gitter være løsningen. Simpelthen nail gitter til toppen af hegnet efter at skære det til den ønskede højde. Du kan også have det ser mere færdigt og professionelt ved at tilføje en ramme udenom. Tilføje udvidelse indlæg oven på de eksisterende hegnspæle, tilføje en vandret bord at sidde gitter på og en øverst samme længde og retning som bunden board. Dette rammer gitter.

Solidt gitter hegn

Et solidt gitter hegn bør ikke bruges til at omslutte dyr, men kan gøre en attraktiv dekorative hegn. Gitter kan skæres til enhver højde, du foretrækker. Sæt indlæg i stedet for at opfylde hver gitter panel. Hvis din paneler er 12 fod lang, sæt træ stillinger i jorden hver 12 fod eller mindre.

At gøre gitter hegn mere robuste, tilføje et bord langs top og bund af hegnet, vedhæfte dem til hegnet stillinger. Hegnet kan males eller være fremstillet af vinyl gitter til at vare længere.

Klatring planter og vinstokke kan være plantet i nærheden af gitter hegn og uddannet til at vokse op struktur til at gøre en stor semi-private hegnet.

Der dækker grimme områder

Lattice er en stor materiale til at tilsløre objekter i din værftet, såsom en aircondition enhed eller kompost bunke. Skære gitter til den ønskede højde, stillinger ramme hvert stykke med træ strimler og derefter vedhæfte paneler til hegnet sæt i jorden. En matchende gitter port kan også føjes til helt omslutte området. Tilføje et sæt hængsler til den ene side af panelet gate og en lås eller lås til anden siden.

Lattice er tilgængelige i træ eller vinyl materiale. Vinylmateriale holder længere, er meget let at rengøre og er et godt valg, når man bygger et gitter hegn tæt på jorden. Fugt fra jorden kan hurtigt rådne tynd træet på et træ gitter panel.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com