Hvad kan bruges som en Rust Remover?

June 18

Rust formularer på mange stoffer fra metal til tekstiler. Denne rødlig brun plet skyldes vand kombinerer med metal som en serie af elektrokemiske ændringer udføres. Rust kan derefter smitte af på andre ting som tøj. Der findes mange rust flyttefirma. Nogle hjem retsmidler og andre er stærke kommercielle produkter.

Slibende produkter

Køkken skrubbe puder, ståluld, sand papir og wire børster er godt for overflade rust fjernelse. Tilføje et smøremiddel som WD-40 eller mineralsk olie vil gøre fjernelse lettere.

Hjem retsmidler

Citronsyre i citroner og asketiske syre i eddike er ofte bruges til at fjerne rust pletter, især på stof og andre sarte genstande. Disse er sikker behandlinger til brug på små rust pletter.

Kommercielle produkter

To produkter til at overveje, er Calcium Lime Rust Remover (kendt som CLR) og Rust fri.

Navle gelé

Dette produkt er ofte foreslået for at fjerne rust på elværktøj og andre hårde stoffer. Det indeholder fosforsyre, hvilket gør den rust vand opløselige og lettere at slippe af med.

Stærke syrer

Syrer bruges ofte til at fjerne rust. For hård rust pletter der er stærke syrer, der skal anvendes med forsigtighed. Fosforsyre, flussyre og oxalsyre er tre syrer normalt findes i kommercielle rust flyttefirma.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com