Forskellen mellem forseglede bly syre & APC

October 18

Forskellen mellem forseglede bly syre & APC

Batterier og uninterpretable strømforsyninger er udviklet til at levere sikkerhedskopi eller alternative strøm i tilfælde af en nødsituation. De vigtigste bestanddele af bly-syre batteri er blyplader og elektroder, separatorer, der er fremstillet af gummi eller nogen andre isolator og en syre, der bærer den elektriske strøm fra én elektrode til den anden, kaldet elektrolytten. Uafbrudt strømforsyning (UPS) består af tør celle batterier, der leverer strøm til kredsløb, når vigtigste elektriske strømafbrydelse.

Bly-syre batterier

Opfundet i 1859 af den franske fysiker, Gaston Plante, er bly-syre batterier den type af genopladelige batterier, der fungerer på et princip om kemisk reaktion, som skaber elektrisk strøm. Et batteri genererer elektrisk strøm i form af jævnstrøm (DC). Batterierne er fyldt med elektrolytten løsning består af omkring 65 procent vand og 35 procent svovlsyre. Mens du bruger batteriet, svovlsyre reagerer med blypladerne forårsager en kemisk reaktion, der frigiver elektrisk strøm. Når batteriet er genopladet, den kemiske reaktion vender og gendanner strøm på batteriet. Batteriet er genopladet af passerer en ekstern strøm gennem batteri elektroder eller terminaler.

Backup strømforsyning

American Power Conversion (APC) er en amerikansk-baseret selskab med speciale i fremstilling af uafbrydelig strømforsyning. En APC uafbrudt strømforsyning (UPS) bruges som et alternativt middel til strømforsyning i tilfælde af El-svigt eller en magt dropper ud. Unit's bedste funktion er dets reaktionstid. I modsætning til andre generatorer, UPS overvåger tilgængelige elforsyningen og øjeblikkeligt trin, hvis den elektriske strøm går tabt. Elektriciteten, der er gemt i tørbatterier som jævnstrøm men leveres i form af vekselstrøm (AC). UPS har batterier der oplade mens strømforsyningen er på, og ligesom strømsvigt sker, UPS leverer strøm til apparater tilsluttet UPS.

Forskelle mellem to

Den største forskel mellem UPS og en bly-syre batteri er at UPS genererer øjeblikkelige strømforsyning, så snart der er et strømsvigt. Enheden samtidig beføjelser op og leverer elektricitet uden forsinkelse, mens en bly-syre batteri ikke nogen sådan bestemmelse af nødstrømsforsyning. Også, bly-syre batterier generere jævnstrøm men UPS genererer vekselstrøm, fordi, selv om batterier i UPS også generere DC, men der er omdannet til AC af inverteren monteret i UPS.

Yderligere forskelle

En nødstrømsforsyning er hovedsagelig anvendes, hvor vi kræver absolut ingen forsinkelse i strømafbrydelse og backup forsyningen. I bly-syre batterier er der en forudbestemt forsinkelse, der kan ydes på tidspunktet. En bly-syre batteri bruges, hvor vi har brug for øjeblikkelig stigning i den indledende fase. Bly-syre batterier anvendes typisk i biler, men UPS kan magt hele bygninger og institutioner. UPS er også værdifulde, når det kommer til øjeblikkelig overspænding i magt eller udsving i elektricitet, fordi UPS filtrerer elektriciteten og passerer gennem kun den konsekvente, konditioneret elektricitet.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com