Dæk Patio Design Idéer

October 18

Dæk Patio Design Idéer

Dæk og gårdhave designideer køre farveskala fra enkle og minimalistiske luksuriøse og ekstravagante skærme af belysning, skulptur, fuld surround-sound stereo underholdning, mosaik fliser, brugerdefinerede spabade og professionelt designede træ dæk. Husk de året rundt klima og vejr ændringer og inkorporere dem i dine dæk og gårdhave design til at maksimere tid du kan bruge nyder dem. Hvis du har problemer med myg eller flyve, overveje screening i dæk og gårdhave området for at nyde frisk luft fri fra bugs.

Gazebo dæk og åben terrasse

Pavilloner bidrage til en mere privat og sikkert føler samtidig stadig giver gavn for frisk luft i udendørs. De giver skygge på solrige dage og husly regnfuld eftermiddag. Retræte til screenet i havepavillon når fluer og myg begynder at invadere din personlige rum. Sætte en certificeret Propan vandvarmeren i midten af gazebo for ekstra varme om natten og under køler fall og vintermånederne til at udvide din terrasse og dæk brugstid. Omfatte en udækket opholdsområde på en flise terrasse i sommermånederne eller tidspunkter hvor du behøver skygge eller beskyttelse mod insekt invasioner. Overvej at tilføje en grill og lille udendørs ovn til at tilbringe måltiderne i din baghave.

Hot Tub dæk og pejs gårdhave

Placer en hot tub et sted uden grene eller planter over det til drop blade og snavs i vandet. Surround spabad med en træterrasse farves farve efter eget valg. Tilføje elegant belysning med lysdæmper switches langs gelændere og gangbroer af dækket og langs kanterne af spabad platform. Byg et lille koldt vand bruser er ved siden af spabadet til at få de sundhedsmæssige fordele af hydroterapi ved vekslende mellem nedsænkning i varmt og koldt vand. Omfatte en tile, granit eller quartz gårdhave med en udendørs brændeovn eller pejs til at varme op efter at komme ud af vandet.

Regnvand samling mursten gårdhave

Opbygge en smuk mursten gårdhave med mursten i farve og stil af dit valg og omfatter designelementer, der gør terrassen tjene som en regnvand opland enhed. Mursten gårdhave blog beskriver en designer's planer og opførelsen af en stor mursten gårdhave, der indsamler og lagrer 200 gallons af regnvand til brug i havearbejde, vanding græsplæner og vaske biler. Kombinere kalksten, PVC rør og fire 50-gallon Tønder, tyder hjemmesiden på, at skabe en tagrende, spand og rør system til at dræne vand fra overfladen af mursten dækket i afvandingsområder tønder. Omfatte en VVS og pumpesystem adgang til vandet, når du har indsamlet det. Omfatte overløb tagrender og overløbskanaler for Hvornår spande får fuld.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com