Zucchini vækst krav

October 19

En zucchini er en type af store squash. Fordi grøntsager produceret af zucchini plante kan vokse til helt store størrelser, kræver planten megen energi i hele dets vækstsæson. Hvis du sikre, at dens behov er opfyldt, vil du blive belønnet med store grøntsager i slutningen af sæsonen.

Sure jord

Zucchini vokser bedst i jorden med en lidt lavere end neutralt pH. Bruge en jord test til at bestemme jordens pH i din have. Ideelle vækstbetingelser er mellem 6 og 6.5. Neutral jord vil stadig vokse zucchinis, men de voksende betingelser bliver ikke optimal. Økologisk barkflis hjælper med at øge jordens surhedsgrad, som gør gødning med svovlsyre eller nitrogen baseret komponenter.

Plantning

Fordi zucchinis producere store planter med store grøntsager, de har brug for tilstrækkelig plads til at vokse ordentligt. Rækker skal være mellem 3 og 4 fod bred. Frøene bør plantes lidt over en tomme dyb. Tidspunktet for udplantning er også vigtigt at sikre, at afgrøden modnes før frost. Plante zucchini ca tre måneder før den planlagte dato for den første frost i din region. Gøre mere end én plante med 10 dage mellem seedings at skabe en løbende afgrøde i løbet af høstsæsonen.

Vand

Zucchini værkets dyb og bred rodsystem tillader det at finde vand selv i tørre betingelser, men vand anlægget en gang om ugen for at sikre stor vegetabilske vækst. Vand zucchini dybt med mindst en tomme af vand som en lavvandede vanding ikke altid er gavnlige. Justere den regelmæssighed, at du vand hvis planterne er udsat for regelmæssig kraftig regn.

Bestøvning

For at producere frugt, zucchini planten har brug for en bestøver til at flytte pollen mellem mandlige og kvindelige blomster. Bier er den vigtigste bestøver af zucchini. Hvis bierne er ualmindelige i din have, hånd bestøve blomsterne for at få en sund afgrøde. Plukke de mandlige blomster tidligt om morgenen og omhyggeligt støv blomstens center mod de kvindelige blomster. Mandlige blomster har en spidse del i sin midten dækket i pollen, mens en kvindelig zucchini blomst har en lille pære bag det.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com