DIY indbrudstyv alarmsystemer

October 19

En DIY tyverialarm betyder ikke bygge alarm fra bunden. Det betyder et system med let installerede komponenter, som du kan montere ved hjælp af bare en skruetrækker og en lille smule tid. De er normalt trådløse alarmer: hver komponent kommunikerer med den centrale kontrolboks via radiosignaler eller lignende midler. Der eliminerer behovet for at strengen ledninger fra en komponent til den næste, (som normalt tager en professionel installatør, der kan køre dem gennem vægge).

Grundlæggende

De fleste DIY alarmsystemer består af en række dør og vindue skærme, bevægelsessensorer og en central Kontrolpanel, der aktiverer alarmen. Da systemet skal overvåge hele dit hus, skal du sørge for dit alarmsystem er op til jobbet.

Tælle alle døre og vinduer i stueetagen af dit hus--du har brug for en sensor for hver enkelt-- og måle de firkantede optagelser af dit hus for at sikre det falder inden for rækkevidde af de trådløse signaler udsendt fra hver komponent. Med bevægelsessensorer, prioritere hvilke områder, du ønsker at dække--enten rum indeholdende værdigenstande eller centraliseret steder som trapper og gangarealer-- og divvy op de eksisterende detektorer i overensstemmelse hermed.

Placering

Dør og vindue sensorer skal være placeret langs del af døren eller vinduet, der åbnes først--normalt del længst fra hængslerne. Magnetiske sensorer udnytte to stykker: et knyttet til døren eller vinduet og ene fastgjort til den nærliggende jamb. Når døren eller vinduet er lukket, skal brikkerne komme i kontakt med hinanden; Når en indbrudstyv overtræder åbningen, kommer de to halvdele fra hinanden, som aktiverer alarmen.

Bevægelsessensorer skal dække så meget af et bestemt område som muligt. Montere den på et spot højt op i et hjørne, og med en god udsigt over hele rummet. Prøv at placere det et sted væk fra hindrer møbler eller arkitektoniske fremspring. Endelig bør kontrolboksen placeres i nærheden af de vigtigste forstuen til huset (så du kan aktivere og deaktivere den let), men fra nem oversigt. Et skab eller frakke nook gør en artig Loco: fra eksterne øjne men let adgang til når du ankommer hjem eller hovedet ud.

Vedligeholdelse

De fleste DIY indbrudstyv alarmsystemer kan monteres direkte på væg eller dør, ved hjælp af en skruetrækker eller andre husholdning værktøjer. Da gør det selv-modeller har sjældent en sikkerhed overvågning fastgjort, skal du teste hver komponent regelmæssigt for at sikre det virker ordentligt. Derudover skal du kontrollere batterierne i hver komponent og erstatte dem, når de løber ud (hver 6 måneder eller deromkring). Endelig, mens nogle DIY tyverialarmer kan automatisk 911 og spille en indspillet besked, andre blot udsender en kraftig støj. Instruere familiemedlemmer på hvad det lyder som og bede i nærheden naboer til at holde ørerne åbne for det. Hvis der er et indbrud, mens du er på arbejde.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com