Ideer til sko opbevaring

October 19

Ideer til sko opbevaring

Sko rod er en fælles husstand problem, og jo flere mennesker der er i hjemmet, jo større spørgsmålet. Men dynger af sko, der vises rundt om huset er normalt et resultat af manglen opbevaringsplads i enten beløb eller placering. En bred vifte af storage-produkter, der er tilgængelige i dag vil hjælpe dig med at løse sko opbevaring problem i dit hjem.

Opbevaringskasser

Sko opbevaringskasser er nyttige for sko for nem opbevaring. Opbevaringskasser holde sko ren og er især nyttige for sko, at du ikke bære ofte eller off-season sko. Vælg se-through plastkasser, som stak let eller bruge den oprindelige skotøjsæske og tape et foto af sko på ydersiden for nem reference.

Sko reoler og hylder

Sko reoler og hylder fremstillet af træ eller wire er en nyttig mulighed for toiletter, der har rummet under tøj stænger. Mange sko stativer og hylder stack, således at du kan tilføje flere niveauer for ekstra lagerplads lodret uden at bruge mere vandret plads. Cirkulære, roterende wire stativer passer pænt i et skab hjørne at tilføje beholdervolumen til en lille plads. Reoler og hylder er effektiv lagerindstillinger for sko, som du bruger ofte.

Under seng opbevaring

Detailhandlerne sælger lagerbeholdere specielt lavet til henhold seng opbevaring. Bygget af plast eller lærred, gemme disse placeringer skoene i enkelte rum i et enkelt lag. Hvis din seng er for lavt for under seng lagerbeholdere, købe risers eller hjul for at hæve din seng, så skoen bin vil glide under sengen. Under seng opbevaring er nyttig for hjem med lidt plads til sko stativer eller off-season sko, som du ikke ofte bære.

Over døren opbevaring

Vinyl, metaller eller lærred over døren opbevaring ærmer er nyttige til huse med begrænset plads til hylder eller til ekstra opbevaring i en frakke skab nær hoveddøren. Over døren lagerenheder hænge fra toppen af døren ved hjælp af kroge og har individuelle opbevaringsrum for hvert par sko.

Kurve og bænke

Stærkt trafikerede områder fordel opbevaring bænke og kurve til at organisere sko og reducere clutter. Organisationen gemmer tilbud opbevaring bænke, der har indbygget slots for sko eller en stor åbning for en kurv. En anden mulighed for kurve er at placere flere i hjørnerne af du mest frekventerede værelser hvor sko typisk ophobes. Bænke og kurve arbejde godt for sko, som du bærer ofte der sjældent gør det til et rack eller en hylde i et skab.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com