Sådan transplantation vilde falsk hvidløg

October 19

Vilde falsk hvidløg (Nothoscordum toskallede) er en flerårig blomst pære fra liljefamilien, ikke allium familien. Udtrykket "vilde" betyder blot, at det vokser egen hånd uden nogen dyrkning. Falsk hvidløg ligner en græs plante med blade fra center og løs klynger af hvide blomster med seks bægerblade og seks støvdragere. I det tidlige forår, de små blomster blomstre for et par uger. Base eller pære af anlægget er en lille, 1/2-tommer-dækkende hvid pære med tre sektioner. Transplantation falsk hvidløg på samme måde som andre løg.

Instruktioner

•Lift lille lilje blomst fra jorden ved hjælp af en skovl. Grave ned omkring 6 inches og løfte shovelful af jord fra jorden.

•Løsn jorden omkring planten og trække væk andre vilde planter omkring det, indtil du ser den pære og rødder. Løft anlægget af stilken og fjerne pærer og rødder fra jorden.

•Overførsel vilde falsk hvidløg til et nyt sted i din have, hvor den får fuld sol. Sæt den i et hul i den samme dybde som det var tidligere eller mindst 2 inches under jordoverfladen. Flytte løs snavs omkring rødderne. Hold planten oprejst, indtil du har fyldt hullet. Fast i jorden lidt.

•Kapacitet transplantation straks. Vær ikke overrasket, hvis blade visner i første omgang; de bør foråret tilbage efter at komme over chokket over at blive flyttet. Plant flere sammen for en masse af forårsblomster.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com