Grøntsager, der vokser hurtigt

October 19

Grøntsager, der vokser hurtigt

Mange grøntsager kræver 60 til 100 eller endnu flere dage til at modne til en spiselig afgrøde. Selvom pea plante vokser hurtigt, skal gartner vente 3 måneder for at spise ærterne. Løg kræver lige så meget tålmodighed fra gartner, der ønsker en sædvanlige 100 dage, med sorten "Stockton Red" har brug for en kigen 165 dage. Hvis ønsket er for nogle hurtigtvoksende grøntsager at gnaske på mens de venter for de langsomme puffer, fortvivl ikke: der er en række med modning datoer på 50 dage og under.

Radise

Radise er et barns yndlings afgrøde fordi belønning af spise det ikke kræver en masse ventetid. Næsten alle radise sorter modne i 30 dage med "Fransk morgenmad" og "Icycle kort Top" racing til høst i 25 dage. Kirsebær Belle slår dem begge på kun 22 dage. Plante et par frø hver uge for at holde den gumlede rådighed alle forår, sommer og falder.

Pac Choi

Pac choi sort "Ching Chiang" er klar til at spise i en simpel 40 dage. For to afgrøder, start først i det tidlige forår og andet i juli for et efterår høst. Ching Chiang er en dværg med glat grønne blade og mild smag. En anden to-afgrøde pac choi er Joi Choi, at behøve 45 dage. Denne ene er ikke en dværg, med stilke op til 11 inches lang, saftig og mild i smagen.

Arugula

Grønne end salat som arugula tilføje en pebret smag til salaten. Sylvetta vilde rucola forskellige behov kun 35 dage at gøre det til en salatskål. Ældre blade er fremragende braiseret. Roquette behov også kun 35 dage for dens krydret smag at være klar. Begge kan sås fra det tidlige forår til efteråret, med Roquette bliver frost-hardy.

Salat

Den vigtigste ingrediens for salatskål er salat. Det er ikke kun hurtigt voksende, men Gartneren kan snip off blade for tidligt at spise mens anlægget er stadig i gang med at modnes. Salat anlægget vil bare vokse mere blade. Salat er en anden grøntsag, der bør være løbende plantet, en gang om ugen, fra forår til tidligt falde. Forskelliger smør-hoved, der er ekstremt korte krydret er Tommeliden på 34 dage. En rød løsbladssystem quickie er Revolution, på 38 dage. Revolutionen er ikke bare velsmagende, den er meget rød med frilly blade lysere op salat. En miniature romaine behøver kun 33 dage er lille perle. Selvom det behøver kun en måned, vokser det til 5 inches høj og 4 inches tværs.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com