Hvordan virker lys påvirker planternes vækst?

June 22

Hvordan virker lys påvirker planternes vækst?

Ligesom vi er gladere og sundere, når vi modtager tilstrækkelig sollys, så er de planter og vegetation, som vi dyrker. Sollys eller andre former for kunstig belysning er afgørende for at hjælpe en plante vokse til modenhed. Det er også nødvendigt i medvirken anlægget for at få de næringsstoffer, det kræver for at modnes i en stærk sund plante.

Processen med solen eller andre lys, hjælpe med at fodre planten kaldes fotosyntese. Lyset fungerer som en energikilde til at hjælpe planten separat kulhydrater fra kuldioxid. Fugt blander sig med det og bliver til en glucose og feeds anlægget. Anlægget igen frigiver ilt i luften for at gøre luften vi ånde renere.

Mængden af lys anlægget modtager vil drastisk påvirke dets vækstcyklus, som det er at blive frataget de ingredienser, der er nødvendige for at brødføde sig selv.Nogle planter har en sundere appetit og kræver mere lys end andre, at fortsætte med at vokse og forblive raske.

Nogle planter kræver endnu en varieret periode af skygge eller mørke for at afslutte deres udvikling. Planter, der falder ind under denne kategori er blomstrende planter. De kræver en længde af mørket for deres blooms at udvikle sig til store spektakulære visioner. Heldigvis, de fleste planter og buske, vi køber i dag kommer med etiketter, som fortæller os det bedste voksende betingelser og mængden af lys, de kræver.

At have en bedre forståelse om, hvordan belysning påvirker planternes vækst hjælper os, når vi tager beslutninger om hvor man kan inddele de forskellige planter og vegetation vi køber til vores hjem. Det rigtige lys er medvirkende til hvordan planten vil vokse og producere, så sørg for at læse de retningslinjer og anbefalinger, der kommer med anlægget.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com