Hvad er tegnene på Bille skader på træer?

October 20

Hvad er tegnene på Bille skader på træer?

Biller er insekter, der kommer fra en meget stor familie af insekter, og de rækkevidde betydeligt i størrelse, form og farve. Mens mange biller er uskadelige, er der mange, der angriber træerne. Hvis dit træ er under beetle angreb, det kan begynde at se visne og træt, eller det kan endda dø. Lære tegn på Bille skader på dit træ er det første skridt mod at fjerne, hvad der kunne være et meget alvorligt angreb af biller.

Huller i barken

Kig på overfladen af træets bark for huller. Bark biller lægger små æg lige under den ydre bark, og den unge tunnel gennem barken, efterlod lacelike tunneler, da de søger efter føde. Efter de larve og puppe faser, biller forvandle til voksne og graver deres vej til overfladen. Huller i Barken er hvor biller opstå. De biller, der kommer ud kan bo for at inficere træet eller videre til et nyt træ.

Døde Tips

Kontrollere enderne af grene, især hvis du har cedertræ eller cypresser. Nogle biller angriber kviste i en afstand af seks inches fra spidsen. Denne proces efterlader døde, visne eller misfarvet træ gren tips, der er kendt som flag. Døde tips, er selv om de ikke er et tegn på biller, et tegn på et alvorligt problem med træet.

Biller på bladene

Leaf minearbejder biller lever af bladene af træet og er nemmere at se. Både unge og voksne sidder på bladet og spise den. Regelmæssigt kontrollere dit træ blade for tilstedeværelsen af en Bille angreb. En eller to biller er ikke et problem, men at se klynger af biller eller larver betyder, at træet kan være under betydelig stress. Fjerne alle biller du se.

Leaf skader

Blad-spise biller efterlade blad traumer. I nogle tilfælde, skaden er begrænset til et par huller, mens der i andre tilfælde, skaden er alvorlig nok til at give bladene en lacy udseende. For blade skeletonizers, er alle blad blød væv spist væk, efterlader de fastere årerne i bladet. Mens et par døde blade ikke er et problem, kan et stort antal bladtab føre til død af træet.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com