Måde at få den bedste jord kontakt for Kura kløver frø

June 23

Kura kløver (Trifolium ambiguum) giver erosion beskyttelse, bunddække, vinter hårdførhed og foder for indenlandske og vilde grazers. Kløver øger jord som en kvælstofbindende plante. Kura kløver er svært at etablere i første omgang fordi dens blade langsomt udvikle, som begrænser fotosyntetiske energi til andre vækst. Anlægget spreder sig ved stolons efter etableringen, så dens frø er lidt lavere end andre foderafgrøder. Seed-til-jord kontakt er afgørende for spiring og er normalt opnås ved komprimering på jorden.

Kura kløver frø

Kura kløver er forskellige fra hvid og rød kløver. Det er mere robuste engang etableret og er preinoculated. Det har rhizobia tilføjet til frø styrke vækst. Rhizobia bakterier høste kvælstof fra luften og lagre det i rodknolde. Disse produktbemærkninger gradvist nitrogen, som er en vigtig plante næringsstof. Rhizobia behov for kura vækst er introduceret til frø kunstigt og overleve ikke længe. Podning dagen for såning er bedst.

Forberede frø Bed

Kura planter forbliver lav til jorden og vokse langsomt i starten. Det gør dem modtagelige for ukrudt tager over sengen og kvælning dem ud før fuldt etableret. Kura frø er bedst sået på en untilled seng. Året før såning, styrer anvende en pre emergent herbicid flerårigt ukrudt. Dyrke jorden og tilføje eventuelle organiske ændringer seks måneder før såning, og derefter kompakt eller pakke jorden. Bruge en jord roller eller andre jord komprimering metode.

Stikning agenter og Kura frø

En stikning agent tilføjes kura frø inden plantning hjælper opnå jord kontakt. Der findes professionelle produkter eller bruge en majssirup og 1:4 opløsning i vand. Fugte frø og derefter podes det med rhizobia bakterier. Så frøene sås umiddelbart efter podning sikrer bakterier er i live. Nogle gange, er frøene kalk belagt til brug i sur jord. De kan være belagt med en vegetabilsk olie som en stikning formel i en 1 ounce per pund af frø sats.

Kura såsæd

Så kura frø i foråret eller i sensommeren. Frøene skal have god jord kontakt til spiring. Aldrig tilså dem mere end 1/4 tommer under en let afstøvning af jord. Ideelt set, de er overfladen sået og derefter en komprimator ruller dem i jorden. En fast såbed resulterer i den bedste frø-til-jord kontakt og forbedrer spiring. Mix 1 lb. Rødkløver frø med 6 lbs. kura frø til den bedste foder afgrøde.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com