Hvordan du ændrer pærer hvor du ikke kan nå

October 20

Pærer, der er for høj for dig at nå almindeligvis vil ikke have glober eller en skygge. Oftest, er disse typer af lys forsænket i loftet, især i høje hvælvede lofter. De fleste boligejere har ikke trin stiger, der er over 20 fod høje til at nå disse typer af lamper. Du kan ændre en pære, at du ikke kan nå med brug af en teleskopfunktion reacher grabber, som fungerer som en udvidelse til din arm og har en trigger eller klemme håndtaget, der fungerer med sugekopper eller kæberne på anden enden af værktøjet. Reacher grabbers er tilgængelige på hjem forbedring Centre.

Instruktioner

•Drej sluk væg til armatur med defekt pæren. Sætte på en par beskyttelsesbriller til at beskytte dine øjne. Disse pærer har ofte ikke ændres i nogen tid. Der vil være vragrester fra spindelvæv og støv, der vil falde når du skifter pæren. Beskyttelsesbriller beskytter dine øjne fra disse partikler.

•Unfold grabber reacher indtil det strækker sig fuldt ud. Nogle grabber reachers bruge en twist bevægelse for at udvide arm af fanget.

•Anbring grabbers kæber eller suge cup over årets elpære. Klemme udløser håndtaget for at åbne kæberne eller udvide sugekoppen. Placer pære årets reacher omkring omkredsen af pære, indtil du føler modstand. Slip udløseren langsomt at engagere kæber eller sugekoppen.

•Twist grabber reacher uret til at skrue pæren fra soklen. Blidt lavere ende af grabber reacher og fjerne pæren fra værktøjet.

•Læg en ny pære i grabber reacher værktøj ende og raise pæren ende til stikket. Drej grabber reacher uret at skrue pæren i stikket. Dette vil tage nogle tålmodighed, især den første gang du bruger værktøjet. Fortsætte med at dreje indtil pæren ikke bliver nemt ind i stikket. Forsøg ikke at stramme nogen yderligere, fordi du kunne forårsage pære til at bryde.

•Squeeze udløser håndtaget åbne kæberne eller frigive sugekoppen. Fold reacher ved opbevaring. Tænde vægkontakt til den lampen.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com