Hvorfor min Hibiscus blade bliver gule med sorte pletter

October 20

Hvorfor min Hibiscus blade bliver gule med sorte pletter

Gule blade med sorte pletter på en hibiscus træ, også kendt som en Rose af Sharon, en rose katost og en række specifikke kultivarer, herunder scarlet sump, angive et problem i den voksende miljø. Kilden til gulfarvning bladene med sorte pletter kan opholde sig på bladene sig eller indtaste haven fra en ekstern kilde, som skadedyr.

Thrips

Thrips er en pest problem på en række haven prydplanter, herunder hibiscus træer. Som thrips foder, de forårsager undersiden af bladene til at udvikle lilla røde eller sorte pletter, og resten af bladet bliver gul, da det svækker. Thrips feed under bladene, og angribe unge, svage blade. At holde græs og andre planter omkring hibiscus skære kort hjælper til at afskrække thrips. Pesticider dræbe de insekter, der spiser thrips og bør undgås.

Bakteriel Leaf Spot

Bakterielle sygdomme er problemer, der påvirker hibiscus træer, hvis træerne er beskadiget, sådan som gennem forkert beskæring, eller hvis patogener er bragt til træerne af skadedyr. Patogener er Pseudomonas og Xanthomonas arter, og begge forårsage udseendet af mørk rødlig brune eller sorte pletter på hibiscus blade. Steder er ledsaget af gulfarvning og leaf curl. Bakterielle sygdomme styres ved at fjerne inficerede blade og holde det voksende område af hibiscus sanitære. Inficerede træer bør ikke blive beskåret.

Toplettet Spider mider

Toplettet spider mider er skadedyr, der undertiden påvirker hibiscus træer. Selvom Toplettet spider mider ikke kan forårsage alvorlige skader, føre tunge skadedyrsangreb til stippling og døde pletter på bladene at vende brun eller sort. Beskadigede blade turn gul derefter brun og falder for tidligt fra træet. Insektbekæmpelsesmidler sæber styre Toplettet spider mider. Efter alle retninger på pakken, når du bruger kemiske behandlinger kan forhindre skade træet hibiscus blade yderligere.

Svampe Leaf Spot sygdomme

En bred vifte af svampesygdomme angreb haveplanter i løbet af vækstsæsonen, og hibiscus træer er ikke en undtagelse. Bladpletter vises som runde, sort, rejst bump på bladene, og frigive sporer, som spredes svampe til andre planter. Alvorlige infektioner føre til gulfarvning, døde blade. Svampesygdomme er kontrolleret ved at fjerne inficerede blade fra træet og bortskaffelse af nedfaldne blade. Fungicid behandlinger, der begynder i det tidlige forår bidrage til at forhindre leaf spot sygdomme.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com