De mest almindelige kaktus

October 20

Kaktus er nogle af de nemmeste, laveste-vedligeholdelse planter til at vokse, uanset om du vælger at bevare dem som potteplanter eller vælge en hårdfør sort til udendørs landskabspleje. Med en bred vifte af former, farver, størrelser og former, kan kaktus være en attraktiv tilføjelse til dit hjem, inde eller ude.

Søjleformede

Søjleformede arter af kaktus er meget højere end de er brede. De høje cylindriske stilke af søjleformede kaktus har lodrette ribber, eller læg, og spænder fra lille, (dem af Pygmaeocereus-slægten) til den meget høje (saguaro). Søjleformede kaktus kræver mere kvælstof og vand end de fleste kugleformede kaktus, men kan være robust avlere. De kan ikke producere blomster i flere år, dog, og blomstrer er mere almindelige i enkeltkolonne kaktus vokset i jorden eller i Potter, der er blevet for lille til plantens rødder.

Tønde

Prøver fra Ferocactus slægten "Tønde," opkaldt efter deres lighed med en tønde, liggende på sin side, der bredere, end de er høj, med lodrette ribber ligner dem af kaktus i enkeltkolonne slægten. Selvom de kan være fremavlet af frø, er de langsomt voksende. En 4-årig tønde kaktus, for eksempel, muligvis kun 3 inches høj og bred. Tønde kaktus udvide i regn, til at absorbere vand i deres svampet indre væv, så krymper i perioder med tørke, udnytter den absorberede vand. Tønde kaktus blomstrer sent i vækstperioden med store, lyse-orange blomster på toppen. Fishhook tønde kaktus er den mest almindelige i denne slægt, med Arizona og Californien tønde kaktus også ofte vokset.

Cholla

Kaktus Opuntia slægten "Cholla" har grene eller stammer, som har segmenteret led. Cholla kaktus knuder, der udvikles til skarpe pigge, men pigge har en papery kappe omkring dem, hvilket gør dem i modsætning til andre kaktus-slægten. Cholla kaktus er ofte ses som potteplanter på grund af deres usædvanlige udseende, nem pleje og flere blomster. De mest almindelige sorter er jul, bamse, kæde frugt, blyant og staghorn. Figenkaktus kaktus er også klassificeret som en cholla på grund af sin lange, ende stængler og store, flade underlag.

Nålepude

Mammillaria eller "Nålepude," kaktus ved første øjekast synes svarer til tønde kaktus, men mangler de lodrette ribber af tønde kaktus. Normalt vokser mindre end 6 inches høj, nålepude kaktus er dækket med pigge, ofte krog-formet men kan også være lige. De blomstrer tidlig om sommeren med en attraktiv blomst, eller blomster, der kan være store eller små og varierer i farve fra lys gul til dyb magenta, afhængig af arten. Fælles nålepude sorter er fishhook, spinystar og bold.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com