VVS Reparation bøger

October 21

Opvarmning, har ventilation og klimaanlæg (HVAC) en enorm indflydelse på vores liv; de holder os sikkert og behageligt med den rette temperatur og luften kvalitet og bevare vores fødevarer. Ligesom alle mekaniske systemer er HVACs udsat for slid og ælde, der kræver lejlighedsvis reparationer. Hvis du er lige begyndt, arbejder med HVACs, eller hvis du har brug for en handy reference for fejlfinding, kan bøger hjælpe dig med din VVS vedligeholdelse.

"Klimaanlæg og køling reparation"

"Klimaanlæg og køling reparation" er en grundlæggende HVAC bog af Roger Fischer og Ken Chernoff. Denne bog, udgivet i 1988, er en traditionel VVS Reparation tekst. På grund af dette, det ikke diskutere nyere HVAC-systemer. Men det forklarer grundlæggende i residential HVAC-systemer, såsom termostat ledninger, og derfor fungerer som et nyttigt primer for nogen hvis erfaring med HVACs er begrænset. Det giver den elementære HVAC viden nødvendige for at starte fejlfinding. Bogen retails for omkring $20 nye.

"HVAC Troubleshooting Guide"

"HVAC fejlfinding guiden" af Rex Miller er en tekst fra 2009. Teksten dækker alle typer af HVAC-systemer (bolig, erhverv og industri) og dermed er nyttigt for reparation arbejdstagere, der er interesseret i flere certificeringer. Denne bog viser læserne, hvordan man arbejder med VVS Reparation tidsplaner og skemaer og adskiller sig fra andre bøger i antallet af diagrammer og tallene. Det er også udstyret med en stor ressource mappe. Denne bog retails for mellem $35 og $45.

"HVAC-systemer: drift, vedligeholdelse og optimering"

"HVAC-systemer: drift, vedligeholdelse og optimering" af Samuel Monger og Samuel Sugarman er en af de mest omfattende VVS reparationsmanualer på markedet. Bogen gør et anstændigt job for at forklare grundlæggende VVS-komponenter. Men teksten fokuserer mere på hvordan at køre prøvninger og verifikationer. Det er således hovedsageligt referenceguide for reparation teknikere, der allerede har en vis erfaring, men stadig lære at optimere systemer. Teksten er en af de dyrere tekster, detailhandel på omkring $130.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com