Sådan at fortælle en alder af en vand Spot på et loft

October 21

Sådan at fortælle en alder af en vand Spot på et loft

Vand pletter skyldes utætheder eller langvarig kondens, der indsamler mellem etager i en bygning. Loftet skifter farve, når det opsuger fugt. Over tid, kan vandskade svække et loft indtil det afskalninger eller endda kollapser, så det er vigtigt at finde og reparere skader tidligt. Mens der er ingen simpel test til at bestemme alderen af en vand spot, vil et par spor hjælpe dig med at udvikle en tidsramme.

Instruktioner

•Tag hensyn bygningens historie. En forsømt bygning kan havnen vand pletter i år. En velholdt hjem kan modtage omfattende vandskader efter en pludselig pibe brast eller kraftig regn, men medmindre du er ude af byen, vil du bemærke skaden hurtigt. Oftere, udvikle vand pletter over en række måneder på grund af lumske lækager fra i hjemmet.

•Note sammenhæng i stedet. Nye vand pletter føle våd at røre ved, men ikke blød. En ældre stedet vil føle rørstrømsk, som gipsvæg og loft er blevet mættet med vand.

•Note farven på stedet. En mørk plet med ingen omkringliggende misfarvning angiver en ny lækage. Ringe af misfarvning viser at området har været skiftevis gennemblødt og derefter tørres. Som med træer, indikerer et større antal ringe større alder.

•Evaluate størrelse af stedet og materiale vandet rejste gennem. Det tager tid for et loft til at absorbere fugt og blive misfarvede, så en stor, multiple-ringmærket område vil være meget ældre end en enkelt våd, klar plet. Dog påvirke sammensætningen af loftet og mængden af vand fanget over loftet også spot's størrelse. For eksempel, fælde tyk maling og fliser vand, så selv en lille plet i en flisebelagt loft angiver en mangeårige ophobning af vand.

•Look for skimmel. Fugt skaber en gæstfri atmosfære for bakterier, og materialer som gips, tæpper og isolering er særlig venlig over for svampevækst. Hvis bakterier har haft tid til at sætte, betyder det vand stedet har været på loftet for mindst to eller tre dage. Varme temperaturer og høj luftfugtighed fremskynde væksten af bakterier. Et hus i et fugtigt tropisk, for eksempel, vil udvikle mug lettere end et hus i et klima, tørre eller frysning.

•Tjek for rot. Tænderne generelt sæt ikke efter en første og ental forekomst af vandskader, så nogen tegn på rot betyder struktur har været udsat for enten stående vand eller gentagne oversvømmelser. Hvor lang tid det tager en bygning til at rådne vil variere afhængigt af klimaet, temperatur og fugtighed i dit område.

Tips & advarsler

  • En vand-lækage alarm kan advare dig før enhver vandskader opstår. Placere puden, hvor en lækage kan forår og de første par dråber af vand vil udløse dets alarm.
  • Vand pletter er en indikation af et dybere problem, så tøv ikke reparationer. Skimmelsvamp alene kan forårsage sygdom, og kombinationen af mug og fugt kan svække den strukturelle integritet af en bygning og gøre det usikkert at bebo.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com