Hvad kan jeg bruge til at rense trægulv?

October 21

Hvad kan jeg bruge til at rense trægulv?

Selv daglige hårdttræ gulvbelægning vedligeholdelse kræver lidt indsats, nogle mennesker kan føle sig intimideret om opsamlingsoverførsel for en dybere rengøring, frygtede de kan forårsage revner og opsplitning af træ fra vandskader. Hvis du følger de rengøring anbefalinger af velrenommerede gulvbelægning foreninger og fabrikanter, opnår du de bedste og sikreste, resultater. På grund af hårdttræ gulvbelægning sarte natur, alt det du kan holde dine gulve, ser så god som ny i mange år.

Overflade vragrester

World ordet dækker Association anbefaler rengøring trægulve med en høj kvalitet kost til at fjerne snavs og støv. Til ren i mellem boards, støvsuge gulvet uden tæppebanker bar tændt. For at holde overfladen vragrester til et minimum, placere en gulvmåtte på hver entryway og foran vasken, hvor vandet kunne plaske på gulvet. Brug ikke en ikke-ventileret gulvmåtte, da det kan beskadige gulvet.

Våd rengøring

Bruge en professionel hårdttræ gulv rengøring produkt som anbefalet af forhandleren gulve rene pletter og spild. Spray eller let dæmpe en terrycloth mop hoved med løsningen. Brug fortrinsvis, en moppe med et roterende hoved, så du kan nå under kabinetter og rense omkring hjørner nemt. Rydde op klistrede områder med en fugtig svamp eller klud.

Raspning

Polere gulvet efter rengøring for at fjerne alle rester rester og forhindre vand mærker. Forsigtigt gnide på gulvet i en cirkulær bevægelse. "Sand simpel" magazine foreslår at bruge klud bleer til raspning fordi de er absorberende og blød.

Advarsler og forslag

Forlader snavs og støv på gulvet kan ridse trægulve; ren regelmæssigt. Ikke vådt moppe gulvet eller tillade vand at stå på det, da dette kan forårsage træ til at udvide og knæk. Vælg en renere, der ikke efterlade en film efter rengøring. Din hårdttræ gulv ikke voks, hvis det har en urethan finish. Afstå fra at anvende ammoniak-baseret rengøringsmidler eller olie sæbe; de kan sløve finish. Kontakt en professionel hårdttræ gulv renere for at fjerne skrammer og hæl mærker.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com