Sådan Brug flydende vegetabilske fødevarer som en rode hormon

October 21

Sådan Brug flydende vegetabilske fødevarer som en rode hormon

Buske, træer og planter bringe lyse, naturlige skønhed til hjem landskaber med blade, blomster og endda frugt. Mens nogle buske og planter formere sig på deres rødder, og så overføres via crown division, overført andre via stiklinger eller stykker af stængel. Disse stiklinger kræver særlig forberedelse for vellykket rodvækst og vokse til store buske på egen hånd med den rigtige pleje. Rode hormoner blødgøre træ af stiklinger og tilbyde vitaminer og mineraler for root stimulation, at tilskynde til bedre vækst. Planteføde med den rette blanding af ingredienser kan gøre det samme.

Instruktioner

•Tag stiklinger fra semi-hårdt træ i det kølige, fugtige vejr i efteråret. Finde grene eller stængler med den aktuelle sæson vækst og flere foldere. Klip 6 til 8 inches af vækst, i en 45 graders vinkel, til udryddelse.

•Mix fosfor-rige væske eller vandopløselige vegetabilske fødevarer såsom 6-24-24 eller 8-32-16 med vand, ifølge producentens anvisninger, at producere en gødning mix. Fosfor tilskynder rode i planter og fungerer som en rode hormon. Hæld gødning blandingen i glas eller skåle for stiklinger.

•Trim blade ned i bunden 4 inches af hver skæring. Anbring stiklingerne i deres glas eller skåle og varmt, sikkert steder i køkkenet. Tillad stiklinger til at suge i tre til fire timer.

•Fyld 6-tommer gryder med en blanding af sand og starter i jorden og holde bunden 4 inches af hver skære ned i jorden. Fugtes jorden med 2 inches af vand og sætte stiklinger i websteder med god luftbevægelse og lyse indirekte solen.

Tips & advarsler

  • Kog willow stiklinger i vand og bruge vandet som en rode hormon til økologisk dyrkning.
  • North Carolina State University anbefaler brug af nye anlæg fødevarer for hver skæring til at undgå forurening.
  • Tillad ikke stiklinger til at gå tør på noget tidspunkt; Dette vil dræbe dem og forhindre vellykket rodnet.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com