Hvordan skal man kigge efter en Dragon Arum Dracunculus

October 21

Kendt botanically som Dracunculus vulgaris, er dragon arum en løvfældende, urteagtige staude med store, lilla, calla lily-lignende spathes, der beskytter plantens ubetydeligt udseende ægte blomster. Ligesom andre Dracunculus arter, Dragon arum Dracunculus tiltrækker fluer til bestøvning ved at frigive en rådnende, lig-lignende lugt, når den åbner sin prangende spathes. Lav vedligeholdelse dragon arum Dracunculus tilføjer en eksotiske flare til haver og hjem landskaber i USDA plante hårdførhed zoner 5-8.

Instruktioner

•Plant eller position dragon arum Dracunculus på en delvis solrigt sted, der får direkte sollys for tre eller fire timer om dagen. For de bedste resultater, kigge efter et websted, der modtager en smule af skyggen fra de barske eftermiddag sollys.

•Dæk overfladen af jorden omkring dragon arum Dracunculus med en 4-tommer lag af økologisk barkflis at bevare jordfugtighed og forhindre vækst af ukrudt. Top vækstmedium omkring potteplanter dragon arum Dracunculus planter med en 2-tommer lag af økologiske muld som bark, flis, afklippet græs eller blade.

•Kapacitet dragon arum Dracunculus mindst en gang om ugen at opretholde fugtig jord, mens anlægget aktivt voksende og blomstring. Levere op til en tomme af supplerende kunstvanding ugentligt når Nedbøren er utilstrækkelig. Undgå at lade jorden at blive oversvømmet, der inviterer root rot og andre komplikationer.

•Fertilize dragon arum Dracunculus med en enkelt ansøgning afbalanceret, vandopløselig gødning i starten af hver vækstsæson. Anvendelse af gødning i det tidlige forår efter ansøgning og sats på produktets etikette.

Tips & advarsler

  • Overvåge din dragon arum Dracunculus for uønskede insekt aktivitet. Skyl skadedyr fra anlæg med en styret strøm af vand.
  • Placer planten fra windows eller store fortove at undgå sin offensive lugt.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com