Landskabspleje ideer ved hjælp af skifer

June 25

Landskabspleje ideer ved hjælp af skifer

Skifer er et holdbart sten, der er blød at røre ved. Oprindeligt blev brugt udelukkende for bygninger, men det er blevet opdaget, at skifer sten er et fantastisk medium for landskabspleje, så godt. Skifer bruges til at skabe smukke udendørs gangbroer, vægge, grænser, terrasser, bænke, vandfald, trapper og indkørsler.

Skifer gangbro

Velkommen besøgende med en skifer gangbro, der fører til døren. Fortove kan guide observatører i din have. Et skifer gangbro kan bruges på skråninger, hvor det ellers ville være svært at gå. Da skifer er stærke og holdbare, vil du ikke nødt til at bekymre sig om at erstatte det i år at komme.

Skifer væg

Skifer væg landskabspleje hjælper inddele lavere områder, terrasser, indkørsler og værfter. Hvis der er en bakke, hvor din værftet stopper og fortovet begynder, kan en skifer væg hjælpe adskille de to. En gårdhave, der er lavere end din værftet kan være omgivet af en skifer væg. Hvis din værftet skråninger ned i din indkørsel, adskille to med en skifer væg. Dette kan give visuelle appel samtidig tjener et formål.

Skifer grænse

Skifer grænser er meget ligesom skifer væg landskabspleje. Formålet er at adskille en del af landskabet fra et andet. Et skifer ramme kan adskille en gård fra et blomsterbed, eller kan bruges omkring et træ. En grænse også kan bruges som en gangbro og tjene to formål på samme tid.

Skifer gårdhave

Terrasser bruges til at være for det meste lavet af en simpel slab af beton. Imidlertid kan en gårdhave med skifer oprettes med forskellige mønstre og farver i tankerne. Tænk over hvad du vil bruge din terrasse for og hvordan det skal være designet til at opfylde dine behov. En lidt planlægning vil hjælpe. Hvis det vil kun blive brugt til din familie, kan du gå med en lille terrasse, skifer, men hvis du er vært for parter i dit hjem, en større gårdhave bliver nødvendigt. Der er mange muligheder for skifer terrasser. Søge hjælp hos en landskabsarkitektoniske selskab til at bygge en terrasse, der vil passe dine behov.

Skifer bænk

Skifer bænke er stilfulde og holdbare. Skifer fliser er stablet op til den ønskede højde til at oprette en bænk i din landskab at tilføje siddepladser i din have eller værftet.

Skifer vandfald

Tilføje et vandfald til din landskab med skifer fliser. Landscapers vil bunke plader af skifer i et design, der vil tillade vand at flyde gennem og over stykker, oprettelse af et vandfald.

Skifer trapper

Trappen skal ikke længere være lavet af træ, der ikke vil vare meget længe. Skifer trapper er robust og oprette en ønskede kig til landskabet. Brug skifer trapper fører til en døråbning, guide ned i en gårdhave eller føre ind i din værftet. Skifer trapper kan bruges til at skabe en varm, rustikke udseende.

Skifer indkørsel

Skifer bruges til at gøre en indkørsel mere tiltrækkende. Forskellige farver af skifer kan sættes sammen for at skabe et stilfuldt design til din indkørsel, små eller store.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com