Hvad er den bedste måde at rense en Swim Spa?

October 22

Svømme kurbade behov regelmæssig rengøring for at undgå en overvækst af bakterier, som kan forårsage dårlig lugt og være potentielt skadelige for alle, der bruger spa. At forhindre dette, er vigtigt at finde den bedste måde at rense din svømme spa. Metoderne er forskellige, baseret på hvor ofte du bruger din spa.

Mineralske renseanlæg

Mineralske renseanlæg er et populært valg for folk, der søger en lidt naturlig mulighed for sanitizing deres swim spa vand. Det er det bedste valg for dem, der ikke bruger deres swim spa, der ofte er som mineral renseanlæg kræver meget lidt vedligeholdelse. Den mineralske purifier er simpelthen placeret inde i spaens filter, og du tilføjer en aktivator til vand før hver brug. Den mineralske purifier behov udskiftning hver fire måneder (så længe spa ikke er drænet) og kræver ingen vedligeholdelse. Mineralske renseapparater opfylder alle standarder for hygiejne og desinfektion. Dette ville være den bedste måde til at desinficere dine swim spa, hvis du ikke bruger det regelmæssigt og søger en lav vedligeholdelse indstilling.

Klor

Den mest almindelige type af swim spa sanitizer er klor. Klor er en kemisk sanitizer, der virker ved at dræbe bakterier, at holde det rent og kontrollerende bakteriel spredning. Klor skal føjes til hver anden dag for at sikre, at vandet opretholder et ensartet niveau af klor, et sted i intervallet en til tre dele pr. million. Forskellige test kits måle niveauet af klor i dit swim spa vand. Klor kan ikke være den bedste mulighed, hvis du ikke regelmæssigt bruger dine swim spa, da det kræver en konstant vedligeholdelse selv mens ikke er i brug.

Todelt brom

Todelt brom er et yderst effektivt middel til desinfektion dine swim spa uden klor, som mange mennesker finder irriterer deres øjne og hud. En to-delt brom system består i at tilføje en sanitizer (brom flydende salte) hver uge, at sikre, at der er en klar forsyning, når du har brug at desinficere vandet. Derefter hver uge (eller efter hver brug af spa), skal du blot tilføje aktivator for at rense vandet. Denne metode er en god mulighed for folk, der bruger deres kurbade én gang hver uge eller så, måske i weekenderne.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com