Fugle fodring på lavendel

October 22

Fugle fodring på lavendel

Lavendel (Lavandula) er en slægt af anlægget ofte findes i haver, der består af omkring 39 arter. Det bruges i sæber, parfumer og endda shampoo for sin ønskeligt duft. Ingen fugle spiser direkte kronblade eller grønne lavendel eller dens blomster, men der er et par fugle, især finker, der regelmæssigt spiser sine frø. Finker er ideelle lavendel frø spisere på grund af deres tykke, kegleformet regninger, der er perfekt designet til sprængning dem.

Lavendel Basics

Lavendel er hjemmehørende i Middelhavsområdet, men siden blomstrede over hele verden, herunder de sydlige USA, Europa og Australien. Det vokser omkring 24 inches høj med lilla eller blå blomster, at slippe frø, der falder til jorden. Disse frø vil blive mad for mange væsener, herunder forskellige fugle.

Bogfinke

Bogfinke er de anden mest almindelige fugle i Storbritannien. De har en slående røde bug med grå kamme og sorte vinger. De nå kun omkring 6 inches i højden og har larmende sange. Deres føde består af insekter samt frø. Unge Bogfinke er primært insektædere. De vil spise larver og andre levende fødevarer, indtil de når voksenalderen, hvornår de vil begynde at spise frø som deres primære kilde til mad.

Amerikansk Goldfinch

Amerikansk goldfinch har en slående gule krop med en mørk sort plet på toppen af hovedet og hvidt og sort stribet vinger. De mest tiltrukket af solsikke og nyjer frø, men vil også indtage lavendel frø. De er meget almindelige i Nordamerika og er kendt for deres hoppepude, bølgende flugt mønstre. De vil kalde eller skrige under flyvning at henlede opmærksomheden på sig selv, eventuelt for potentielle hjælpere.

Mejser

Mejser er en familie af finker, almindeligvis forkortet til bryster. De er små, farverige finker, der lever af insekter og frø, herunder frø af lavendel. Blå mejser er blå med gule maver. Den store Musvit har en gul krop, med en stor sort stribe løber ned sin side og med blå vinger. Long-tail Musvit har en lang sort hale og hvide krop. Kul Musvit er grå og sort med en kedelig orange mave. Tuftede mejser er almindelige i den østlige del af USA og er kendetegnet ved grå organer, hvid bug og en sort ansigt.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com