Hvordan til at udbrede trompet vinstokke

October 22

Hvordan til at udbrede trompet vinstokke

Trompet vin får sit navn fra de trompet formede blomster, der vokser langs stilke. Som med mange blomstrende vinstokke, trompet vin låse og klatrer op på noget inden for nå, og kan blive invasive hvis tilbage til at vokse uden regelmæssig beskæring. Når holdes under kontrol, dog kan trompet vinstokke tilføje et elegant look til landskabspleje eller siden af et hjem, selv når ikke i flor. Formering er en nyttig teknik når det kommer til strategisk voksende trompet vinstokke.

Instruktioner

•Dig rundt i bunden af trompet vin dæmme op for at få adgang til rodsystemet. Bruge dine hænder, når grave omkring rødderne som en skovl kan forårsage skade.

•Klippe off en 4-tommer del af roden med en skarp kniv for hver ny plante du har til hensigt at vokse. Gøre et lige snit i slutningen nærmeste kronen af planten og en 45 graders vinkel skæres i anden enden. To frisk afskårne ender af roden kan øge chancerne for nye succesfulde rodvækst.

•Sno et stykke sejlgarn omkring hvert stykke af roden til at holde dem sammen. Position alle rødder i den samme retning, så de skrå snit er alle på ene ende og de lige stykker er på anden enden.

•Forbered en bakke eller stor gryde med 4 inches af sand. Placer root sektioner på toppen af sandet og dække dem med en ekstra ½ tomme af sand.

•Kapacitet sandet indtil grundigt fugtig, men ikke klæg. Hold sandet lidt fugtig på alle tidspunkter.

•Tag rødder fra sandet efter tre uger eller indtil nye rodvækst begynder. Transplantation rødder udendørs i de ønskede områder, med hver root mindst 3 inches fra hinanden. Begrave toppe af rødder--sider med lige nedskæringer--2 til 3 inches under overfladen af jorden.

Tips & advarsler

  • Formering kan også gøres ved frø. Samle frø bælg fra stilke, når de tørre og begynde at falde i efteråret. Plantefrø ¼ tommer dybt i jorden det følgende forår.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com