Hvordan til at pumpe septiktank systemer

October 23

En Septisk system består af en septiktank og flere hundrede fod i feltet linje. Hvis installeres og vedligeholdes korrekt, kan en Septisk system har en levetid på 40 eller flere år. Hvis pleje er taget i dine daglige aktiviteter, er den eneste vedligeholdelse de fleste systemer vil kræve en lejlighedsvis rengøring/pumpe.

Instruktioner

Hvordan til at pumpe septiktank systemer

•Locate din septiktank. Der kan være en adgang til toppen af tanken synlig over jorden. Hvis du aldrig har tømt tanken, og der er ikke adgang til synligt kan lokalisere tanken være generende. Det bør være et minimum af ti fødder fra fundamentet og i overensstemmelse med afløbet forlade dit hjem. Når tanken er placeret det er tilrådeligt at installere en 4-tommer PVC rør for at gøre næste rengøring nemmere.

•Dig ned til tanken og Find adgang åbning i toppen af tanken. Når åbningen ligger klar væk nok skidt for at undgå snavs ind i tanken når adgangen er åbnet. Fjern forsigtigt dækslet til åbningen. Tanken vil være fyldt med vand, men der bør være noget pres på forsiden.

•Measure mængde af solidt slam i bunden af septiktank. Hvis slammet indtager 35 procent eller mere af tanken skal tømmes. Du er ikke bekymret med, hvor meget vand der er i tanken, kun mængden af solidt slam eller rest, som er indsamlet i bunden af tanken.

•Sæt pumpning slange ind i tanken, gør det muligt at nå til bunds i tanken. Pumpen vil derefter fjerne slammet fra tank og pumpe det ind i en bedrift beholder på lastbilen. Dette materiale skal skrottes forskriftsmæssigt af, som er en anden grund til du skal bruge en licenseret entreprenør. Kontrahenten vil have midler til lovligt at bortskaffe affald, ikke overtræde nogen lokale, statslige eller føderale koder.

•Undersøg tank mens det er åben og tom. Aldrig tillade nogen at indtaste septiktank; dampe og mangel på ilt kan medføre hurtig kvælning. Du vil dog benytte denne lejlighed til at inspicere indre af tanken. Gøre klapper på både indsugnings- og udstødningsporte områder er i god stand. Du vil også ønsker at gøre visse ingen materialer har indsamlet eller klumpet omkring disse åbninger. Når din inspektion er afsluttet, udskifte coveret og fylde hullet.

Tips & advarsler

  • Den gennemsnitlige septiktank skal tømmes hver 3 til 5 år.
  • Hvis du tillader din tank til med slam for meget kan det forårsage store skader på skrivelinjer i felter og føre til kostbare reparationer.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com