Tidlig pige tomat plantning dybde

October 24

Tidlig pige tomat plantning dybde

Hvis du bor et område med en kort vækstsæson eller bare ønsker at have de første tomater i nabolaget, er tidlig pige tomater et glimrende valg. Disse pålidelige planter modne to eller tre uger tidligere end mange andre sorter, producerer 4 - eller 5-ounce flavorful, røde frugter. Plante din tidlige pige tomater på en ordentlig dybde i det rigtige sted og du vil blive belønnet med tomater at nyde tidligt på sommeren.

Placeringsvalget

Vælg et sted i dig er din have, der modtager masser af solskin. Tomater skal mindst seks timers sol om dagen. De foretrækker en lerede, veldrænet jord, der er let syrlig, men kan vokse i mange jordtyper. For at forberede jorden til plantning din tidlige pige transplantationer, indtil jorden og Tilføj 2 til 3 lbs. i en komplet gødning, som en 10-10-10 eller en 5-10-5, per 100 kvadratfod.

Plantning dybde og afstand

Placer dine tidlige pige tomater lidt dybere i jorden, end de var i puljen, så en tomme eller to af roden er under jorden. Knivspids off enhver blade, der er under jordoverfladen. De vil vokse rødderne langs stænglen hvor det er underjordiske, give dem mere støtte. Tidlig piger er ubestemt, hvilket betyder, at de vil de vokse på ubestemt tid taller. Hvis du planlægger at satse dine planter og uddanne dem til at vokse opad, space dem 1 1/2 til 2 fødder fra hinanden. Hvis du planlægger at lade dem vokse på stedet, skal du forlade mindst 3 eller 4 fødder i mellem transplantationer.

Pleje

Giv din tidlige pige transplantationer 1 til 1 1/2 inches af vand hver uge. Vand tidligt på dagen og undgå at få løv våde for at forebygge sygdom problemer. Når jorden har varmet, anvende 2 til 4 inches af muld til at hjælpe bevare fugten og forhindre ukrudt. Sidedress dine tomater med 1 lb. af ammoniumnitrat pr. 100-fods række, en til to uger efter de første frugter har sat, to uger efter høst de første modne frugter og igen fire uger senere.

Høst

Når temperaturer ophold under 85 grader Fahrenheit i løbet af dagen, tomater vil modnes til en dyb rød farve på vinstokken og du kan hente dem, når de er fuldt modne. Men i de varmere måneder af sommeren vil de modnes mere langsomt og få blød hurtigere. I løbet af disse måneder høst din tidlige pige tomater hver par dage, når de begynder bliver lyserøde, og lad dem modnes indendørs. Placere dem i en varm, skyggefulde eller endda mørke sted fuldt modne off vin.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com