Hvordan at reparere en Cement springvand

October 25

Hvordan at reparere en Cement springvand

Cement springvand er lavet til at vare i årtier med korrekt vedligeholdelse, men selv bedste vedligeholdes springvand kan udvikle problemer, der kræver reparation. Der er to vigtigste områder af reparation med cement springvand: pumpen og stenen. De fleste spørgsmål fra udskiftning af springvandet kan du rette dig selv, og på grund af den robuste arten af de materialer, der bruges til at oprette springvandet, disse rettelser er generelt billig og hurtig, udført med forsyninger findes på ethvert hjem forbedring butik.

Instruktioner

•Drej off springvandet og afløb vandbassinet helt. Rengør springvandet, herunder vandet feed slange og afløbssystemet. Ren springvand pumper ved hjælp af en blanding af to kopper eddike med en gallon af vand. Ophæve snavs og debris fra pumpen, så blød pumpen i eddike blanding, kører pumpen i 30 minutter.

•Undersøg springvand for nogen pauser, revner eller huller.

•Få brudt sten ved hjælp af en hurtig patch epoxy. Hurtig patch epoxy er en to-delt lim, når blandet former en quick-bindende materiale, der straks binder sten stykker og hærder i 24 timer. Bland epoxyen og spredes et lag på begge stykker af de knuste sten ved hjælp af en spartel. Fast sted de sten stykker sammen og holde i mindst to minutter at tillade stykker at indstille. Tørre væk overskydende epoxy på overfladen af springvandet med en klud. Lad epoxyen hærde.

•Få små revner og chips i cement ved at udfylde områderne med en hurtig-indstilling forankring cement. Bland cement til en pastelike konsistens og helt fylde revner og chips med cement ved hjælp af en lille haven murske. Tillad cement til at sætte i 15 minutter.

•Få større huller eller gendanne en udstenede overflade ved hjælp af hurtig sæt cement. Bland cementen og udfylde hullerne med det, forme top af programrettelsen. Glat den lappe overflade, bland en anden, mindre parti af cement til sammenhæng i maling og anvende et lag af tyndet blandingen til overfladen af den lappe benytter en malerpensel.

•Seal den reparerede springvand ved at spraye den fontæne overflade med et konkret sealer. Hvis springvandet blev malet tidligere, Fjern løs maling og skrub den gamle maling overflade med en stålbørste til tekstur malingen. Repaint springvandet og lad det tørre helt.

•Reinsert pumpen til springvandet og lægger slangerne. Tænde springvand til brug.

Tips & advarsler

  • Når reparation af store huller i et springvand, tekstureret med aggregat, kan du blande den samme samlede til reparation cement til at matche den fontæne look.
  • Når maleri eller anvende fugemasse, så sørg for er du i et godt ventileret område.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com