Hvordan til at fjerne tapet fra tekstureret vægge

October 25

At fjerne tapet fra enhver væg overflade kan være en let eller ikke-så-nem, proces. Ofte, vide du aldrig, præcis hvad du er i indtil du komme i gang på jobbet. En udfordring må du gerne ansigt mens at fjerne tapet er at tage det ud af en tekstureret væg. Processen svarer til at fjerne det fra en glat væg, med et par variationer og forholdsregler, der vil hjælpe dig med at gå videre med minimal skade.

Instruktioner

•Køre den din hånd langs overfladen af tapet til at opdage enhver buckling eller krøllen, tyder på overfladen af tekstureret væggen ikke var ordentligt primet før Tapetsering. Hvis væggen ikke var ordentligt primet, vil du have sværere ved at fjerne tapet uden at beskadige tekstur af muren. Ser for enhver løs steder i hjørnerne eller sømme hvor tapet kan komme ud let.

•Mix en løsning på én del skyllemiddel med en del varmt vand i en sprayflaske. Du kan prøve kommercielle klæbende flyttefirma, men denne løsning er billig, blid og mindre tilbøjelige til at skade væg tekstur nedenunder.

•Spray tapet med løsningen i hjørner og langs sømme, hvor det vil være lettest at trække op i papir. Tillad et par minutter for løsningen til at mætte tapetet. Lave en sektion af muren på et tidspunkt.

•Træk off tapet, bruge dine hænder og forsigtigt adskille det fra overfladen af væggen med en skraber. Trække og skrabe forsigtigt, så du ikke banke off enhver tekstur fra væg overflade. Gentag for hver sektion af tapet.

•Aftør ned vægge ved hjælp af en svamp og varmt vand til at fjerne alle lim rester. Giver mulighed for et par dage til luft tørre, før grunding tekstureret vægge til maling eller tapet igen.

Tips & advarsler

  • Brug ikke en scoring værktøj, medmindre løsningen ikke vil mætte papir uden det. Scoring kan tillade den våde løsning til at trænge ind i overfladen af muren, beskadige tekstur. Bruge en scoring værktøj med en lavvandet blade, hvis du skal bruge en.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com