Sådan reparation blok & Tackle Balance på Andersen Windows

October 25

Nogle ældre windows anvendes en bly vægt og skærf reb for at holde rammen i den ønskede højde, når du har åbnet vinduet. Moderne Vinduer bruger mere teknisk avancerede systemer, såsom den blok og tackle balance, som Anderson windows bruger til at holde rammen i den ønskede højde. Hvis du finder dig selv afstivningsmateriel åbne din Anderson vinduesrammen med et stykke træ, er det tid til at udskifte balance mekanismen for at bringe drift af dit vindue tilbage til som-ny betingelse.

Instruktioner

•Unlock og Hæv den nedre skærf et par inches. Flip ned vask hjælpe faner på den nederste lodrette side af hvert vindue jamb.

•Tryk på indad på rammen slip knapperne på den øverste kant af den lavere skærf. Dreje vinge mod dig, indtil det er på en 90-graders vinkel til vinduesrammen. Hold rammen i denne position.

•Skub i på fanen udgivelse på skærf pivot pin i vinduet jamb på den ene side af vinduet med en flad skruetrækker. Løft dette hjørne af rammen et par inches, indtil det rydder release tab. gentagelse til at afbryde en Skærfer fra fanen udgivelse på den modsatte side af vinduet. Fjerne rammen fra vinduesrammen.

•Skub vask hjælpe faner øverst på hvert vindue jamb. Sænk den øverste vinge et par inches. Skub plast jamb liner på højre side af rammen. Træk rammen mod dig. Skub ind på venstre jamb liner og rotere rammen nedad. Skub under fanerne udgivelse i jamb fjerne rammen fra den rude indramme i den samme mode som lavere rammen. Spring dette trin, hvis du kun erstatter blok og tackle balance mekanismer på lavere rammen.

•Åbn spændingen på balance mekanisme du ønsker at erstatte ved at indsætte en flad skruetrækker ind i cam nær fanen udgivelse på den rigtige jamb og dreje det 90 grader til den ulåste position. Forlade skruetrækkeren i sted og lad spændingen slipper fra cam langsomt. Fjerne skruetrækkeren.

•Tag den ydre kant af jamb lineren på den valgte side af vinduet ved at fatte det nær vindueskarmen. Placer dine tommelfingre i det øvre vinge spor og komprimere liner lidt for at blæse det ud. Arbejde op længde af liner, indtil det er frigivet fra vinduet jamb. Fjerne foringen fra vinduesrammen.

•Pry balance forsamling ud af lommen i jamb med en flad skruetrækker. Trække fanen fra balance ledningen fra samlingen balance. Tryk på fanen til en udskiftning balance forsamling. Skub den nye forsamling i lommen på jamb indtil det helt sidder.

•Squeeze enderne af skærf liner at bøje det lidt, så snap det i sted på vinduet jamb. Indsæt en flad skruetrækker i cam og tryk det nedad, indtil cam er et par inches fra karmen. Drej cam 90 grader for at låse det på plads.

•Installer vinduet Skærfer i den omvendte rækkefølge af fjernelse.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com