Fakta om ABC ildslukkere

October 25

Fakta om ABC ildslukkere

At sætte ud en brand, før det gør nogen reel skade er formålet med alle hjem brandslukkere. Hvis du nogensinde har købt en hjem brandslukker, har du sikkert bemærket, at de fleste af dem er mærket "ABC" brandslukkere. En ABC ildslukker er normeret til flere typer af brande. Der er flere forskellige typer af brande end kan forekomme i et hjem, og hver type af brand har en foretrukken metode til kontrol. En ABC ildslukker er designet til at slukke den bredeste vifte af typiske hjem brande.

"A" i ABC

Købe en ildslukker med et "A"-rating til almindelig husholdningsbrug brande involverer træ, klud, papir, plast og lignende emner. Disse ildslukkere kan indeholde vand.

"B" i ABC

Købe en ildslukker med et "B"-rating for flydende brande, som benzin eller fedt brande. Disse ildslukkere kan ikke indeholde vand, som vand har tendens til at sprede flydende brande snarere en Ignorer dem.

"C" i ABC

Købe en ildslukker med et "C" rating til elektriske brande. Dette omfatter computere, tv'er og andre elektriske artikler samt generelle hjem ledninger brande. Disse brandslukkere indeholder ikke vand, da vand kan forårsage yderligere problemer når blandet med elektrisk udstyr.

ABC ildslukker

Købe en ABC ildslukker for almindelige hjem beskyttelse, da det er umuligt at vide før tiden, hvilken type brand muligvis undertrykkelse i en hjem omgivelser. En kombination ABC ildslukker er designet til at slukke alle tre forskellige fire typer: brændbare, flydende og elektriske.

Købe den rigtige størrelse af ABC ildslukker

Køb den største ildslukker, du har råd, og at du kan komfortabelt rumme. Ildslukkere har tal på dem. som denne: 2A 10B:C. Jo større tal, jo større et område ildslukker er stand til at dække.

Vide, hvordan du bruger din ildslukker

Studere dine ildslukker og ved hvordan man bruger det, når du køber det, og når du placerer det i dit hjem. Der er ingen tid i nødstilfælde at læse vejledningen. De fleste ildslukkere kræve blot du til at trække en pin fra håndtaget, sigte dysen og trække en udløser; men detaljer for at bruge brandslukkere varierer fra producent til producent. Sigte ildslukker i bunden af en brand og langsomt feje dysen frem og tilbage, indtil alle flammer er slukket.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com