Sådan fjerner sort farvestof pletter

October 25

Sådan fjerner sort farvestof pletter

At fjerne sort farvestof pletter kan være en vanskelig opgave, hvis du ikke er forberedt. Farvestof pletter skal målrettes umiddelbart for de bedste resultater. I en perfekt verden, ville vi alle have en plet fjernelse kit handy med et øjebliks varsel. I den virkelige verden virker det altid på den måde. Heldigvis, har du sandsynligvis allerede et arsenal af pletten bekæmpelse af produkter i dit køkken og badeværelse til at buste det sorte farvestof pletter.

Instruktioner

•Aftør væk så meget af det sorte farvestof som du kan med en ren hvid klud. Start på de ydre kanter af pletten og arbejde ind mod centrum. At fjerne overskydende farvestof fra overfladen af pletten vil forhindre spredning af farvestoffet, når du er rengøring.

•Kombiner en spiseskefuld af parabol vask vaskemiddel, en spiseskefuld hvid eddike og to kopper koldt vand. Brug altid koldt vand ved rengøring pletter, varme eller varmt vand kunne faktisk indstille det sorte farvestof og gør pletten værre. DUP blandingen på pletten, vente fem minutter og dup igen. Fortsætte med duppe med en ren klud dyppet i denne blanding i 30 minutter.

•Blot område med en ren klud og lidt koldt vand. Fortsætte blotting indtil alle fugt er væk. Hvis pletten er fortsat, gå videre til næste trin.

•Applicer lidt rensevæske til et stykke vat og dab sort pletten indtil det svinder. Gentag med ren bomuld bolde indtil pletten er blevet fuldstændig fjernet. DUP område med en ren klud og koldt vand for at fjerne alle overskydende fugt. Hvis du stadig kan se pletten flytte det næste trin.

•Kombiner en teskefuld af skålen vaske, en spiseskefuld af ammoniak og to kopper koldt vand. DUP blandingen på pletten, vente fem minutter og dup igen. Fortsætte med duppe med en ren klud dyppet i denne blanding i 30 minutter.

•Blot område med en ren klud og lidt koldt vand. Fortsætte blotting indtil alle fugt er væk.

Tips & advarsler

  • Aldrig mix ammoniak med blegemiddel når de forsøger at fjerne enhver plet. Dampe kan være farlige og endda fatale.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com