Byggeplanerne for kylling redekasser

October 25

Byggeplanerne for kylling redekasser

Formålet med en kylling redekasse er at give hønsene et sikkert sted, hvor de vil føle sig godt tilpas, lægge deres æg. Fordelen for dig er, at redekasse vil holde æggene sikker og ren indtil du kan samle dem, og du vil altid vide hvor man kan finde dem.

Boks materialer

En grundlæggende redekasse behøver at være noget mere end en simpel trækasse, der giver et tørt, mørkt sted, hvor hønen kan lægge æg. Du kan konstruere boksen med en bund, top og sider lavet af 1/2-tommer krydsfiner og en af to lægterne langs indvendigt hjørner; samle boksen ved at skrue gennem krydsfiner og ind i lægterne med 1-tommer træ skruer, boring pilot huller først for at forhindre, at træet fra opdeling.

Boksens størrelse

Reden boksen skal være stor nok for hønen at stå komfortabelt. En kasse til dværghøns og andre små racer kan være så lille som 10 inches lang og 10 inches dyb, men en typisk boks skal være mindst 12 inches lang og 12 inches dyb. Bokse skal være mindst 12 inches høj i indre; kasser til store racer skal være 14 inches høj. Åbning på forsiden af boksen skal være mindst 12 inches høj.

Læber og Roosts

En 4-tommer høje lip på forsiden af boksen vil holde sengetøj materiale inde i kassen, og forhindrer æg i at blive skubbet ud af kassen. Læben vil også give et sted for hønen at jord som hun kommer ind og forlader feltet. Ud over læben på forsiden af åbningen, kan du vedhæfte en roost bar at projekter fra forsiden af boksen for at give hønen en aborre som til jord eller resten uden for boksen.

Boks tag

Taget af boksen skal være skrå at modvirke høner fra raste oven på boksen og gør en rod. Et stejlt skrånende tag af så meget som 45 grader vil ikke give hønen et behageligt sted at aborre, og hun vil søge ud et andet sted at tilbringe natten.

Montering af boksen

Montering af boksen på en væg eller andre lodrette overflade godt fra jorden vil bidrage til at holde rovdyr væk fra æggene. Hvis boksen er for høj, men hønen kan have svært ved at nå det, og hvis boksen er højere end nærliggende roosts, hønen vil være fristet til roost i boksen. En monteringshøjde af 3 til 4 fod vil typisk give begge beskyttelse mod rovdyr og nem adgang til hønen. Gøre boksen hyggelig og sikker for æg ved foring den med strå, høvlspåner, træ, eller i en knivspids, strimlet papir.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com