Hvad slags blomst er en Posy?

October 25

Hvad slags blomst er en Posy?

En posy er ikke en blomst, men snarere en buket blomster. Traditionelt, er en posy defineret som en lille, håndholdt buket blomster. Buketten kan bestå af næsten enhver slags afskårne blomster. Blomsterne er normalt stramt pakket sammen i en symmetrisk form. I Amerika, en posy kan også henvise til en enkelt blomst, der er givet som en sentimental gave, som en enkelt daisy lagt på en kuvert. Posies er undertiden også kaldet nosegays.

Blomster

Nogle blomster egner sig mere til posies end andre. Blomster, der fungerer godt som afskårne blomster er normalt et godt valg, da de kan vare i lang tid i vand eller endda ud af vandet. Langstilkede blomster også arbejde godt, fordi stilke kan fastgøres sammen at danne håndtaget af posy. Stærkt grafitmine blomster låne en romantisk look til posy og hjælpe med at udfylde den. Roser, pæoner, snapdragons og andre stauder arbejde godt, som gør blomstrende buske som viburnums.

Metode

Vælg blomster, der kun åbner, så de bliver fuldt åben ved posy tidsforbrug. Fjern blade fra stilke, forlader et par blade under hver blomst. Start øverst i hver blomst og tælle ned 8 eller deromkring inches, derefter fjerne enhver blade under dette punkt. Samle et par stilke i din venstre hånd og tilføje flere stængler med din højre hånd, Lystfiskeri derefter så at stænglerne danner en spiral form. Tape stilke med blomster tape, og afskære dem i bunden så at de er selv. Længden skal være lang nok til, at du kan holde posy komfortabelt, selvom du kan også sætte posy i en vase og nyde det på den måde.

Design

Posies kan bestå af bare blomster, eller de kan blive forskønnet. Fordi de er traditionelt Håndbundet, har posies ofte bånd bagud ned fra stilke, som også tjener til at dække op i blomster tape. Buketter kan også omfatte krydderurter som lavendel til at gøre dem, duftende, især hvis de vigtigste blomster ikke er duftende.

Bruger

Posies er mindre formel end andre typer af buketter. De kan opbevares af brudepiger eller blomst pige i et bryllup eller bruges som en prop til fotografier. De er undertiden givet som en romantisk gave til en særlig lejlighed, ligesom et ægteskab-årsdagen. De kan gives som gaver til at fejre en graduering eller andre hallmark præstation.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com