Tæppe Shampoo erstatninger

October 25

Tæppe Shampoo erstatninger

Indsæbning dit tæppe kan holde det ser nyere i længere tid. Det kan også forlænge levetiden af dit tæppe ved at fjerne snavs pletter og trafik mærker, før de får permanent indgroet i dit tæppe. Indsæbning dit tæppe kan være dyrt og shampoo kan indeholde skadelige kemikalier. De følgende opskrifter og behandlinger er fri for skadelige kemikalier og kan være lavet med ingredienser du sikkert allerede har i dit hjem.

Skum

Shampoo dit hele tæppe med en hjemmelavet tæppe shampoo skum. Bland ¼ kop flydende sæbe, der er vegetabilsk olie baseret med 3 spsk vand. Du kan købe vegetabilsk olie baseret flydende sæbe i en helsekostforretning. Bland de to med et piskeris indtil en generøs mængde af skum former. Bruge en tør svamp til dab skum ind på gulvtæppet. Hvis du rengøring en plet, ikke gnide for voldsomt som kunne du sprede det. Arbejde fra ydersiden af pletten i til forebyggelse af dens udbredelse. Tilføj 2 spsk eddike til mix, hvis du har kæledyr og dit tæppe er fedtet.

Tæppe Shampoo

Gøre din egen tunge tæppe shampoo. Bland 2 kopper bagepulver og ½ kop sæbespåner. Tilsæt 20 dråber af de æteriske olier efter eget valg. Drys denne blanding på gulvtæppet, indtil det er helt dækket. I en anden skål, kombinere ½ kop eddike med 2 kopper vand. Lidt fugt en ren svamp med blandingen og gnid det over gulvtæppet, indtil alle snavset overføres til sæbespåner og bagepulver. Vakuum op blandingen når det er helt tørt. Du kan udelade bagepulver, hvis dit tæppe ikke har nogen pet eller snavs lugte.

Majsstivelse behandling

Du kan bruge majsstivelse som et tæppe shampoo erstatning. Det er især nyttige i at fjerne lugt fra gulvtæppet. Bare drys majsstivelse over carpet bejdse og lade det der i flere timer. Vakuum op majsstivelse eller feje det ind i en fejebakke og smide det væk.

Club Soda behandling

Club soda er et fælles hjem afhjælpe for rengøring pletter. DAB club soda til en ren og tør klud. Så ising club soda på pletten. Ikke gnide som det kan gnide pletten i fibrene i stedet for at fjerne den. Bruge en anden del af kluden, når hjørnet bliver snavsede. Blød klud med club soda igen efter behov.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com